Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha a rosszlányok oldalán meg van tiltva a hozzászólás bizonyos prostik profilja alatt?
Titkolnak valamit?
Sok lenne róluk a rossz vélemény?
Félnek a lehúzó,kamu véleményektől, amit riválisok írnának kamu profilokkal?
Érdemes meglátogatni őket?
Volt már valakinek tapasztalata ilyen lánnyal?
Én kétszer voltam olyan lánnyal akinél nem volt engedve értékelés…
Mindkettő esetben azt kaptam amire számítottam és végülis pozitív élmény volt -bár egyikhez sem úgy mentem hogy ez lesz életem dugása és nem is lett-…
Az egyik az még sok éve valami 30 vagy 40 pozitív értékeléssel rendelkezett, aztán kapott 2 kamu értékelést ami lehúzta és azóta, már évek óta nem engedni az értékelést.
Mindenkiről lehet írni, csak olvasni az tudja ezeket, akiknek 1 éven belül van 1 elfogadott beszámolója
Csak rá kell keresni.
Adatlapon hiába nem engedi de írni lehet ugyanúgy
Én azt vettem észre általában azok a lányok, akiknél valami gond van, azok nem engedik, főleg a cigányoknál látom ezt, többen írták lehúzós, nem az jött ki mint a képeken, fenyegetőztek, egyszóval cigánykodtak, tudod milyen ez a kategória.
10/8 esetben ezért nem engedik, aztán persze lehet olyan oka is mint amit az első írt, de szerintem ha valaki normális nem húzzák le értékeléssel, persze ha annyira szubjektív az illető, hogy olyan dolgokat várt el amit nem kapott meg a lánytól mert pl: extrém, akkor simán írhat rosszat, de mondom esetek nagyrészében a fejétől bűzlik a hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!