Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokos prostik mennyit szoktak kérni egy szüzesség elvételért?
Ugyanannyit, mint egy nem szűz esetében. Ez semmi extrát nem jelentő dolog.
Bp lányok 15-30e ft / óra.
2dik Szerintem tévedsz ez 2 extrat maris jelenthet a prostinak
1. le kell kezelnie ha nagyon izgul a kliens
2. Meg kell mutatnia a ferfinek/fiunak h a valosagban h mukodik a szex
#3 Jó nem kell trollkodni és nem kell hamis információval félrevezetni az kérdezőt és az embereket.
Én nagyon jól tudom, hogy működik ez a világ és semmilyen plusz nincs a szüzesség elvételbe. Alapból a lányok az adatlapon feltüntetik mit vállalnak az alap pénzért és ahol meg van jelölve a szüzesség elvétel az alapba tartozik. Ahol nincs, ott alapból nem akarnak szűz vendéget.
Az, hogy izgul az ügyfél, az is alap. Aki nem szűz az is izgulhat, ha elsőnek megy egy idegen lányhoz. Szóval a lányok nagy része udvarias és vendégközpontú. Szóval semmit se kell lekezelnie.
A másik mondatod meg értelmetlen, mert pont szex miatt járnak az emberek rosszlányokhoz.
Amugy pro tipp:
Menj elobb masszazsosnlanyhoz, aki vallal franciat is, bar kezdheted lingam masszazsos csajokkal is ahogy erzed.
Kapsz 1 masszazst beszelgetsz oldodik a stressz. Utana ugyanugy eldurransz, de nem az van mint a szexpartner kategoriaban h odaersz, aztan durr bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!