Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok .hu ról kit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok .hu ról kit ajánlanátok szüzesség elvételre?

Figyelt kérdés

27 eves fiu vagyok es meg soha nem volt baratnom es még csak nem is csókolóztam senkivel. Most úgy döntötöttem, hogy nem várom tovább a csodát és elmegyek 1 hivatásoshoz.

Eddig 3 szimpatikus leányzót találtam az oldalon

Klaudia(35+)

Noya13(35)

Angi(37)

Jelenleg köztük vacilálok rajtuk kívűl még tudtok esetleg olyan lányt aki jó lenne 1 szűzhöz? 1 szempont a lényeg legyen türelmes

2021. jan. 14. 16:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%

Közülük Angit ajánlom, ő lenne a legnormálisabb szerintem.

Rengeteg lányt ismerek, nem nehéz dönteni.

Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy ha fiatal vagy, udvarias, ápolt, szebb vagy az ördögnél és nem vagy nagyon elhízva, akkor totál rendesek lesznek. Örülnek hogy nem megint egy 60 éves perverz Woodman Jeti állít oda.

2021. jan. 14. 16:38
 2/34 anonim ***** válasza:
20%
Ezek közül egyiket sem, idősebb korosztályból kéne keresned. Majd írok egy nevet.
2021. jan. 14. 17:17
 3/34 anonim ***** válasza:
75%

Rám írsz esetleg priviben, kérdező?

Egyébként én Noya13-mat ajánlom, de nem az alapján hogy lettem volna nála...

Közülük egyikkel sem voltam, de 6 egyéb lánynál már voltam és csak egyet bántam meg valamilyen szinten...

Én is fizetősnél veszítettem el, még 2017-ben.

2021. jan. 14. 17:46
 4/34 anonim ***** válasza:
31%
Ilyen lepusztult hülye szexpartnerkereső oldalakat minek látogatsz? Csak eszedik a pénzed, csak az oldal üzemeltetőienk jó ez. Ébresztő!
2021. jan. 14. 20:53
 5/34 anonim ***** válasza:
96%
#4 valamit nagyon benéztél
2021. jan. 14. 21:57
 6/34 anonim ***** válasza:
82%

#4 A pénzét max azok a kis elkényeztetett, dekoratív goldiggeres kislányok szedik el, akik szóba sem állnak egy palival akkor, ha nem 10/10 es nincs egy Audi a segge alatt :DD

Kedves kérdező, nyugodtan látogasd ezeket az oldalakat, sokkal jobban megéri elmenni egy hivatásoshoz, ahol a "belépőjegyért" cserébe (ez óránként 15-20 ezer forint körül van a többségnél) minőségi szolgáltatást kapsz, nem pedig monjduk ráköltöd egy olyan nőre, aki később lehet azt sem engedné, hogy hozzáérj. (A "csakabelsőszámít" közhelyparádét meg légyszi senki ne írja, azzal a kérdező dolgát nem könnyítjük meg). Még a végére egy kérdésem lenne kedves kérdező, miért vártál eddig? Én 17 vagyok, de ha a felnőttkort betöltöm, biztos, hogy ellátogatok pár lányhoz (nyilván nem minden héten, esetleg 2-3 havonta), igaz én egyelőre csak a masszőzökhöz megyek majd, nem akarok rohanni :DD

2021. jan. 17. 15:17
 7/34 anonim ***** válasza:
63%

#6 jól teszed

én ugyan a te korodban vesztettem el, de ha visszamehetnék az időben, egyrészt nem finnyáskodtam volna, és több nőt meghúztam volna, akiket lehetett, másrészt simán elmentem volna 18 alatt masszázsra, és nem hónapokat bohóckodni az aktuális csitrinek

2021. jan. 17. 16:19
 8/34 anonim ***** válasza:
17%
#7 Én egy nőt sem húztam meg eddig, mert egyszeruen sajnos tul jo az izlesem . Azok a nők akik nekem bejönnek, szoba se allnanak velem kb. Önbizalomhianyos dagadekokat siman fel tdűudtam volna szedni ha annyira akartam volna, csak nincs ertelme. En is szivesen mennék már most, de amíg nem vagyok 18 nem akarok kockaztatni, egyreszt mert sokak szerint fiatalabbnak nezek ki mint amilyen vagyok (tehat ha megyek is masszőrhöz, a teloba ki fogom neki hangsulyozni h ne lepődjön meg ha egy nagyon fiatal kinézetű arcnak nyit ajtot, de epp ezert viszek szemelyit), masreszt meg eleg rizikos úgy elmenni h nem töltöttem be, azt sem akarom bevállalni hogy aztan napokkal kesőbb megkeres esetleg visszahív egy kopasz kigyúrt állat, (tehát a strici) hogy hogy mertem bevállalni a munkatársát (vagy nemtom hogy irjam). Van olyan ismerosom aki 16 evesen volt mar szexpartnerrel rosszlanyokrol, az ő dolga, en nem akarok semmi bonyodalomba keveredni, még akkor sem ha csak masszázsra megyek, ami egy fokkal talan lightosabb, meg allitolag a lanyok is jobb arcok, mint a szexpartner hirdetők.
2021. jan. 17. 20:30
 9/34 anonim ***** válasza:
0%
#7 *mint amennyi vagyok
2021. jan. 17. 20:32
 10/34 anonim ***** válasza:
0%
Ja es hatos vagyok :DD
2021. jan. 17. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!