Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok .hu ról kit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok .hu ról kit ajánlanátok szüzesség elvételre?

Figyelt kérdés

27 eves fiu vagyok es meg soha nem volt baratnom es még csak nem is csókolóztam senkivel. Most úgy döntötöttem, hogy nem várom tovább a csodát és elmegyek 1 hivatásoshoz.

Eddig 3 szimpatikus leányzót találtam az oldalon

Klaudia(35+)

Noya13(35)

Angi(37)

Jelenleg köztük vacilálok rajtuk kívűl még tudtok esetleg olyan lányt aki jó lenne 1 szűzhöz? 1 szempont a lényeg legyen türelmes

2021. jan. 14. 16:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%

#20 igen, lehet ilyeneket nyomkodni, én nem sok értelmét látom

ja amúgy még annyit, hogy a nagyon primitív értékeléseket sem szabad figyelembe venni

pl a nulla szöveg, minden 5*

vagy a helyesírási hibáktól hemzsegő + "együttlét: az maradjon a mi titkunk" kategória

pontosabban figyelembe kell venni, hogy valószínűleg a strici írta, ezek a manager értékelések

2021. jan. 17. 21:59
 22/34 anonim ***** válasza:
75%
#21 hát az lehetne értelme, hogy valami halvány támpontot adni, hogy milyen volt. csak nekem nem jön le, hogy melyik ezekből a nem jó :D Az egyszer voltam? Mert ha jó volt, akkor a visszamegyekre nyomna? Én sem értem.
2021. jan. 17. 22:02
 23/34 anonim ***** válasza:
65%
Én tudok 2 jó csajt
2021. jan. 18. 16:21
 24/34 anonim ***** válasza:
65%

#2-nek: Ez az idősebb korosztály! Ne feltételezd már hogy gerontofil a scrác.

A #11 paranoiás sztem. Már >10 lánynál voltam és mindig volt még készpénz stb a gatyámban és sose lett baj, hiába tusolok percekig előtte és utánna is, meg van 2 másik lány is a lakásban. Szerintem e miatt ne aggódj.

Viszont igaza van abban, hogy (kezdőként) csak tapasztalt 5* csajhoz szabad. Ugyanis flegma/időhúzó/seftelő csajjal nem jó, hiába szép, és lelkileg nagyon le tudnak törni. Továbbá kezdő lánnyal meglehet, hogy nem is bírja a szakmát és ha ez nálad derül ki az nem csak azt az 1 napodat cseszheti el. Kezdővel jártam úgy, hogy le se akart vetkőzni és amikor megsimogattam a mellét a pólóján keresztül, akkor kiverte a hisztit. Nemhogy szex nem volt, de buktam 10 rongyot és egész nap gyomorgörcsöm volt az idegtől. Ott is hagyta a szakmát, de én se voltam nővel kb fél évig utánna.

A lelkiismeretem a barátnőszerzést ajánlja inkább, mint pl #12.

Viszont én 28 éves koromig reménykedtem a szerelemben, meg barátnőben, aztán mégiscsak kurvázás lett a vége. És megbántam, hogy nem léptem túl ezen 10 évvel korábban. De persze én már pszichológusi eset vagyok. :-)

Egyszer voltam masszázslánynál is. Maga a masszázs nekem nem nagy élvezet, de a kézimunkájával esküszöm sokkal jobb volt az orgazmus (akaratlanul rángatóztam és zsibbadtam) mint gumiba szex közben. És kedvesen beszélgetett velem közbe, szebb volt mint a képeken és engedte, hogy simogassam a mellét/seggét/combját/pociját/kezét. Továbbá a masszázsnál szinte 0 az esély, hogy elkapj valamit. Aztán persze rosszul esett amikor összefutottunk a lidl-ben és elfordult, úgy csinált mintha telefonálna és kotorna a polc mélyén, nehogy köszönni/csevegnie kelljen velem.

De férfiaknál nincs sok értelme a szüzességnek. Az lányoknál fontos. Ne aggódj miatta.

Már 4 napos a kérdés. Voltál valakinél?

2021. jan. 18. 18:04
 25/34 anonim ***** válasza:
65%
ki volt a masszazsos lanyod utolso?
2021. jan. 18. 18:06
 26/34 anonim ***** válasza:
65%
#25 Nem ugrik be a neve már, de a Villányi úton (XI ker) volt a lakása és egy hónapra rá lekerült a hirdetése. Most nem találtam. Huszon-néhány éves nagyon csinos telt/gömbölyded alakú, de nem duci lány volt. Pimasz mosollyal, pici orral és erőteljes arcvonásokkal. Kicsit a törpékre emlékesztetett az arca. Nem ugrik be a neve, sorry.
2021. jan. 18. 18:26
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
(baba-arca volt, inkább úgy fogalmaznék)
2021. jan. 18. 18:40
 28/34 anonim ***** válasza:
80%
#24 szerintem az valahol normális, hogy nem ismer meg, eleve nem tudja, hogy nem valakivel vagy és akkor esetleg kellemetlen szitu, hogy rád köszön. Szóval szerintem ez inkább előny, hogy ez a dolog csak ott abban az egy helyzetben létezik és nem jön át a normál életbe.
2021. jan. 18. 21:22
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
fertőzések miatt én félnék
2021. febr. 3. 12:24
 30/34 anonim ***** válasza:
56%
#28 Egyedül voltam és külömben is akárhonnan ismerhet az ember egy lányt. És akinek meg van valakije az miért fizetne érte?
2021. febr. 3. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!