Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok .hu ról kit ajánlanátok szüzesség elvételre?
27 eves fiu vagyok es meg soha nem volt baratnom es még csak nem is csókolóztam senkivel. Most úgy döntötöttem, hogy nem várom tovább a csodát és elmegyek 1 hivatásoshoz.
Eddig 3 szimpatikus leányzót találtam az oldalon
Klaudia(35+)
Noya13(35)
Angi(37)
Jelenleg köztük vacilálok rajtuk kívűl még tudtok esetleg olyan lányt aki jó lenne 1 szűzhöz? 1 szempont a lényeg legyen türelmes
hatos, te még tapasztalatlan vagy, adok pár jó tanácsot
attól nem kell félned, hogy a strici megkeres emiatt, neki a pénz a lényeg, nem érdekli hány éves vagy
(amúgy a pesti lányok elenyésző részének van stricije, bár nem tudom te merre nézelődsz)
személyit viszont ne vigyél, hagyd a kocsiban ha lehet, de semmiképp ne mutogasd!
pénzt annyit vigyél amit megbeszéltetek, max pár ezerrel többet, sajnos normálisnak kinéző lány is lehet szarka (nem is értem vkinek hogy jut eszébe több százezerrel lányokhoz felszaladni)
első pár alkalomnál olyat keress akinél sok pozitív értékelés van, lehetőleg ne legyen negatív, olyanhoz ne menj, akinél ez le van tiltva (azt majd akkor ha tapasztalt öreg róka leszel)
masszázs közben szeretnek cseverészni, de ne ossz meg magadról túl sok személyes infót, telefonban is elég egy becenéven bemutatkozni (nem jellemző a zsarolás, de pl egy haveromat zaklatta a masszázslány pasija, hogy ugye csak kiverte? nem hiányzik senkinek hogy egy féltékeny hapsival kelljen küzdeni)
Sztem en siman bevallalnek egy jo kis masszazst, pedig van csaj :P
Szuzesseget inkabb egy baratnovel kene elveszteni szerintem.
18F
#13 az esetek döntő többségében meg lehet mondani hogy mi a helyzet, és ha az alapján jól választ az ember, nem éri meglepetés
szerintem így néz ki:
1. fullos, fiatal csaj, beszin is hirdet, napi 1-2 vendéget fogad, bőven van jelentkező, így nem érdekli ez az egész, mert megteheti
2. gyanúsan jó csaj, évek óta fent van ugyan azokkal a képekkel, már 10 éve 32 éves, de látszik, hogy a kép készültekor is már megvolt 38
nagyon jó példa erre Medo a 18. kerületből, top test, de arcról nincs kép, értékelés sem... azért a telefonszámára rákeresve lehet találni negatív értékeléseket
ennél a kategóriánál vagy nagyon régi képek vannak, vagy nem is az fogad, aki a képeken van
3. legalja kategória, már a bemutatkozó szöveg egy hányás, a fotók is borzalmasak
pl: gyere elvezunk egyut, nallam vagy nallad, csook Lauracicababakiralylany
a 3. kategóriát egyértelműen javasolt kerülni
lenne még egy 4., de az elenyésző, a szimplán jó szolgáltató, csak nem akar értékelést mert csak a gond van vele (pl. a múltban pár vendég direkt rosszhírét keltette, vagy a konkurencia)
szerintem egy idő után nagyon könnyű megállapítani képről, szövegről hogy mi vár, telefonszámra kereséssel is sokminden kiderül, de a telefonban ha normális, akkor nagy baj nem lehet
Bocs, most nem olvastam végig az újabb válaszokat, de látom, hogy felmerült a személyi kérdés...
Na én már bőven 20 felett voltam egy nőnél és Ő bizony elkérte a személyimet, mivel kb. 16 évesnek néztem ki.
De én mondtam neki a telóba előre, hogy úgy nézek mint egy gyerek és már akkor mondta, hogy akkor majd elkéri a személyim. Azt gondoltam, hogy esetleg csak viccel, de tényleg elkérte...
De említette, hogyha akarom akkor takarjam ki az ujjammal a nevem.
#14 hú nagyon köszi ezt az áttekintést :) Nagyon nagyon hasznos!!
Még egy dolog eszembe jutott ami még homály nekem. A telefonos oldalon, vannak ilyenek, hogy egyszer voltam, rendszeresen megyek, meg visszemannék, meg nem tudom még mi. Ezek mik akarnak lenni? Aki nem kér értékelést azt is lehet így kvázi értékelni, de szöveg, vagy pontozás nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!