Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokos prostik mennyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokos prostik mennyit szoktak kérni egy szüzesség elvételért?

Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%
90eFt/óra
2022. jan. 5. 17:29
 12/12 anonim ***** válasza:
68%
23 éves vagyok. Még sohasem csókolóztam. Még sohasem volt barátnőm és még szűz vagyok. Az a baj, hogy a szüleimmel élek és még OKJ-s képzésre járok. Ha a szüleim megtudnák, hogy elmegyek egy prostihoz akkor kinyírnának. Ettől még el akartam menni prostihoz. Szeptemberben, októberben és decemberben felhívtam összesen 3 prostit. Mind a 3 adatlapjára az volt írva, hogy Szüzesség elvétel. De mindhárom esetben felhívtam, köszöntem, mondtam a keresztnevemet, az életkoromat és megkérdeztem, hogy mennyibe kerül egy Szüzesség elvétel. Az első esetben ezt nem értette és felsorolt egy csomó mindent. Megkérdeztem, hogy a sima szex mennyibe kerül. Mondta, hogy 10000 Ft fél óra. A második esetben nem szólt bele többször a telefonba. Többször újrahívtam és nem vette fel. A harmadik esetben meg lerakta a telefont.
2022. jan. 5. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!