Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányos prostik sokba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányos prostik sokba vannak?

Figyelt kérdés
Csóró munkás vagyok aki nem olyan régen végezte el az iskolát, olyan 2 és fél éve. Igazából még szűz vagyok, de senki nincs a környezetembe akinél próbálkozhatnék, abszolút mert az ország másik végébe költöztem, munkahelyre járok már csak, senkivel nem sikerült olyan közeli kapcsolatba kerüljek mint iskolás koromban, akkoriban még volt egy jó barátom akivel jöttünk mentünk. Szerintem kb éhen halnék ha prostiznék.
2023. jan. 24. 01:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Őket kérdezd.
2023. jan. 24. 01:22
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy alkalom azért csak belefér… Megéri egyszer megtapasztalni a szexet, lehet holnap után elüt egy autó. Egy fullosabb budapesti csajjal, egy fullosabb óra 40.

De az átlag ár inkább 25-30 még Pesten is… Vidéken 20 körül már találsz jó és kedves nőt.

A kedvenceim közül most senki sem aktív.

2023. jan. 24. 01:29
 3/29 A kérdező kommentje:
Ha elüt az autó és meghalok utána már nemigen fog érdekelni hogy megtapasztaltam e, heh. Bár tök jó lenne egy nem fizetős, ott van közös vágy is, csak azt nem tudom hol keressem.
2023. jan. 24. 01:30
 4/29 A kérdező kommentje:
Amúgy albérlet befizetése után marad 90 em egy hónapra, 110 egyéb juttatással.
2023. jan. 24. 01:31
 5/29 anonim ***** válasza:
93%
#4 hát haver az nem egy zsíros zsozsó, abból kb. ép' csak éhen nem lehet halni. A k.rvázás sosem volt olcsó "sport", útszélit talán kapsz 15k-ért, de a minősége is olyan lesz.
2023. jan. 24. 01:56
 6/29 A kérdező kommentje:
Nem, de nem bánom hogy nem sok pénzem marad mert nem kell valamelyik szülőmmel élnem, nem azért mert nem bírom őket, csak idejét éreztem az önállósodásnak.
2023. jan. 24. 01:58
 7/29 anonim ***** válasza:
#6 te tudod, de én még vártam volna ha amúgy kijössz a szülőkkel. Attól hogy van bérelt pecud még nem lesz csajod ha nem tudsz csajozni. Pénzed viszont alig marad, hónapról-hónapra fogsz vegetálni.
2023. jan. 24. 02:03
 8/29 A kérdező kommentje:
7.Azért nem maradtam mert nem volt sok munkalehetőség, gyűlöltem a munkámat mert eléggé toxikus hely volt, mióta nem ott dolgozom még aludni is tudok. Meg szerintem a nők szemében nem túl jó ha 22 évesen anyámmal vagy apámmal élek.
2023. jan. 24. 02:06
 9/29 A kérdező kommentje:
Egyébként sejtem hogy kéne bánjak egy nővel, bár eddig rosszakat fogtam ki, olyat aki szó nélkül visszament a régihez akivel se veled se nélküled kapcsolatban voltak. Hol szakítottak, hol összejöttek, röhejesek voltak.
2023. jan. 24. 02:08
 10/29 A kérdező kommentje:
Mióta nem gyűlölöm őket mintha megéreznék, azóta van/volt egy két nő akivel baráti viszonyban voltam kizárólag, online tartottam is eggyel a kapcsolatot, bár az egy másik sztori.
2023. jan. 24. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!