Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok/prostik sok szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok/prostik sok szűz kuncsaft szokott titeket meglátogatni?

Figyelt kérdés

Ha igen általában milyenek?

Élvezetik elvenni a szüzességüket?

2022. jan. 9. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Igen, és nem.
2022. jan. 9. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Biztos baromi élvezetes lehet egy kis tacskóval dugni aki beesett az utcàról. :)

Ennek ellenére joggal szàmíthatsz arra hogy kedves, és figyelmes lesz veled.

Ahogyan fodràszhoz is mész ott is szàmíthatsz a korrekt és kedves kiszolgàlàsra a pénzedért.

2022. jan. 9. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Eddig egy volt csak. Cuki volt. :)
2022. jan. 10. 00:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, hogy hány szűz kuncsaftom volt eddig, hozzám nem úgy szoktak bejelentkezni, hogy "szűz vagyok, fogadnál-e?". Általában a homlokukra sincs ráírva ez az infó. Van pár vendég, akin azért látszik, hogy kezdő, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy szűz is.
2022. jan. 10. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően nem nekem szól a kérés de érintettnek érzem magam.

Én ugyanis pénzért vesztettem el a szüzességem, hosszú erkölcsi vívódás után. Tudom hogy ebben nem lehetek biztos mert fizető vendég voltam, de úgy gondolom, hogy a lány szívesen volt velem. Az biztos hogy messze nem ez volt élete kefélése, hiszen elég béna voltam főleg az elején, de amúgy nagyon segítőkész, megértő és kedves volt. Viszont az látszott rajta, hogy tényleg tetszek neki (amúgy sokan mondták már hogy jóképű és jó alakú vagyok, nem ezért voltam sokáig szűz hanem pszichés okokból), és összességében szívesen töltött velem időt. ...Ja amúgy jóval tovább maradtam mint amennyit kifizettem és a csókolózásért járó plusz pénzt is úgy fogadta el, hogy "...hááát jó köszönöm", magától már nem is kérte volna. Szóval összességében azt mondanám, hogy nem ezen múlik, hogy ő élvezi-e az együttlétet vagy sem.

Azt mondanám, olyan lányt keress aki szívesen irányít. Legyél vele őszinte, de kedves és udvarias és tekints rá nőként ne szolgáltatóként.

2022. febr. 4. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!