Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a maszturbálás szex, akkor szűz vagyok vagy nem?
Nagyon sok szexuális jellegű dolog van. Van akinek több is mint a normális, de az átlag hogy kicsit felizgat ha gyengéden hozzád ér akár nem intim területen egy ellenkező nemű. Vagy úgy néz rád ahogy a férfi a nőre, vagy fordítva.
Ezek közül az egyik direktebb dolog a kielégítés. A szüzesség elvesztése, jobban mondva oda ajándékozása csak másnak lehetséges, behatolással. Van anális szüzesség is, de eleve nem erre szokás mondani. De akkor is egy pénisz hatol egy vaginába. Ilyen értelemben egy leszbi élete végéig szűz marad.
Ettől még szűz vagy. Majd akkor nem leszel, ha legalább egyszer beléd hatolt egy férfi.
Viszont szexuális tevékenység. Én hiszem, hogy szűzen is van szexuális életem, ami persze nem összehasonlítható azzal, ha van partnered is hozzá, de van benne rendszer, mindig van előjáték és több orgazmus is a végén. Ha kancás vagyok és rám tör az “éhség”, vagy szükségem van egy kis stresszoldásra, akkor teljes mértékben kielégít ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!