Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha barátnőm van, de nagyon vágyok rá hogy kipróbáljak valami sráccal is, akkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Két éve van barátnőm, még semmi nem volt igazából fiúkkal, de egyre inkább vágyok rá.
Nem szeretném elveszíteni a barátnőmet, de ez így nem jó érzés.
Nekem elég lenne 1 alkalom is, közös hoki egymásnak, többre nem vágyok. Lehet erre partnert találni?
Illetve mennyire lenne gáz ha megtennem?
23f
2021. okt. 16. 15:00
1/4 anonim válasza:
És ilyenek van asszonya amikor ő Palikról álmodozik ilyen kell a Nőknek
2/4 anonim válasza:
ok benne vagyok,,közös hoki erdekel engem is..helyes fiu vagyok
3/4 anonim válasza:
Vsz. nem állnál meg egyszeri alkalomnál.
Ha meg tudod beszélni a barátnőddel, és őt nem zavarja, próbáld ki. Ha nem, szakíts vele és úgy próbáld ki. Aztán majd kiderül, merre tovább.
4/4 anonim válasza:
Na ne mondd, hogy meg tudnál állni hokinál és egyszeri alkalomnál.. Szerintem nem jó ötlet amíg barátnőd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!