Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasiként illik előre szólni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiként illik előre szólni, ha nagyot szoktam élvezni?

Figyelt kérdés

Ha a partnereim nem tiltakoznak, alkalmi szexnél is szeretek szájba élvezni, de azt hiszem valamivel nagyobb adagokat lövök mint az átlag, nem extrém sokat, de ha előtte nem recskáztam akkor mondjuk egy evőkanálnyit.

Néha látom, hogy elég megdöbbent arcot vágnak, ahogy pumpálok a szájukba, meg volt már, aki öklendezett is egy kicsit, mikor lenyelte, de igazából nem tette szóvá senki. Most hétvégén viszont a lány, akit felvittem magamhoz, nagyon fintorgott, meg mondta is (félig talán viccesen), hogy ez nem volt kellemes, és azért szólhattam volna, mert bunkóság anélkül ilyet csinálni.

Tényleg kellett volna mondanom valamit? Szerintem elveszi a szex varázsát meg a spontaneitást, ha mindent előre megbeszélünk, de persze nem is akarok rossz élményt a szexpartnereimnek, ügyelni szoktam rá, hogy ők élvezzenek el először.

2023. jan. 16. 21:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lány kéri, hogy ne élvezzek a szájába, azt mindig tiszteletben tartom.

De ha előre semmi ilyesmit nem mond, és nem csak előjátékként szop, akkor én lelkiismeretfurdalás nélkül telelövöm a száját. Ha sok jön, inkább örüljön neki, mert azt jelenti, hogy extrán ügyes volt. :D

2023. okt. 9. 14:11
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
Az az igazság, hogy Te dicsekszel, barátom. Hogy mennyi nőd van és mennyi ge.cid.
2023. okt. 10. 20:05
 23/24 NTBS ***** válasza:
22%
Ezt a sok kamut!
2023. dec. 6. 21:28
 24/24 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem alkalmi szexnel furcsa az oral is, szajbaelvezes meg eros.
jan. 9. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!