Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben illik valami hangot kiadni, ha élvezed?
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 18:04
1/18 anonim válasza:
Én szoktam nyögni de nem azért mert illikl
2/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy illik-nem illik alapon megy ez :'D
4/18 anonim válasza:
Csak ha élvezed.
Megjátszani felesleges.
Én sóhajtozni meg halkan nyögni szoktam, de nem azért mert illik.
5/18 anonim válasza:
Én pl csajom minden mozdulata után illedelmesen megköszönöm neki és a szüleinek is hogy felnevelték ezt a jóravaló fruskát
6/18 anonim válasza:
Igen,ha élvezem a sexet,hangot is adok neki természetesen,s mégjobban feltüzel,ha közbe az épp velem lévő nő,Hölgy is hangosan nyög! De nem azért,mert én azt akarom hallani,hanem mert tényleg élvezi velem a sexet,s elélvez,többször is!!!
10/18 anonim válasza:
ez nem illem kérdése, jön magától, kinek milyen módon, majd ha eljutsz oda, rájössz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!