Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt társkereső, szexpartner kereső oldalon, hogy illik indítani ha szinte semmi infó nincs a nőről csak egy kép a fenekéről?
Mondjuk "Szia, mesélnél magadról?"
Esetleg
"Helló, a fenekeden kívül más is ilyen jól néz ki?"
Vagy ilyen esetben ismerkedni nem divat?
Itt kb az a sztori lényege, hogy a legtöbb nő úgy van fent, hogy majd ő keres magának, szal ezzel a ráírkálással nagy eséllyel csak az időt vesztegeted, főleg, hogy kap naponta vagy 50 levelet.
Ha mégis ráírnál, akkor kb a lényeg az, hogy legyen átlag feletti farkad, sportos tested és tudj helyesen írni.
Az adatlapod legyen kitöltve és legyenek arc nélküli képek.
Verzió 1: Szia, frankó húspiaci termék vagy, van valami egyéb értéked is, vagy tényleg ennyit érsz, mint a nulla leírásod az adatlapon?!
Verzió 2: Szia, én is csatolok egy képet a seggemről, ha szimpatikus akkor kérlek válaszolj és beszélhetünk másról is!
Nem tudom, én most vagyok egy konferencián az Aquaworldben, és egy rohadt jól kinéző doktornőnek a következőt mondtam:
- Olyan vagy, mint a Himnusz. Ha meghallak, egyből felállok.
Nagyot nevetett.
Fél órája ment el, nagyon megdugtam. Este jön vissza. Istenem, szeretek élni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!