Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titkosviszony nevu oldal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkosviszony nevu oldal?

Figyelt kérdés
Ha ismeritek mi a vélemèny kamu nem kamu?

2021. máj. 11. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem. Jelen pillanatban nincs ra igeny. Nem tudom mennyire lehet tele az is botokkal es kamu profilokkal, h fizess... passz.
2021. máj. 11. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem, de elég könnyű kiszűrni a kamu oldalakat. Megnézed a profilokat, ha túl jó csajok vannak és nagyon "könnyed" szöveggel akkor 100% hogy prostikkal lesz tele. A "gáláns, nagyvonalú" és hasonló szövegeket most a prostik kamuprofiljánál felváltotta az "odaadó" szöveg.
2021. máj. 11. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
férfiként csak a szokásos pénzlehúzó oldal mint a többi!
2021. máj. 11. 16:53
 4/6 Gabesz077 válasza:
100%
Megnéztem, és bár nem vagyok szakértő, de nekem is pénz lehúzásnak tűnik sajnos
2021. máj. 11. 23:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Kőszi a normál vàlaszokak
2021. máj. 12. 06:33
 6/6 anonim válasza:

Én is felregisztráltam, hogy megnézzem ezt az oldalt...

Minden nap kapok üzenetet onnan, még távoli megyéből is, amik az ország másik végében van.

Fotó nincs rólam fent és semmi szöveget sem írtam...mégis ilyen üzenet jön (én komolyan nem tudom elképzelni ezt, hogy igaz legyen, de egyszer megpróbálom, hogy összejön-e egy nő onnan, mert kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg létezik-e vagy sem...):

"Szia szia!

A barátnőm azt mondja hogy ez az egyik legjobb módja hogy megismerkedjünk valakivel egy kis gyors szexre!

A profilod már majdnem túl jó ahhoz hogy igaz legyen!! Esetleg eltudsz engem képzelni mint egy esetleges szex partnert? Te egy igazi álom férfi vagy számomra! Te mit gondolsz?

Sok sok puszi."

2021. szept. 13. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!