Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy fiatal (19) éve lánynak lógó melle van? Még csak randizgatunk, de tegnap elvittem szaunázni és melltartóban eléggé lógósnak tűnt. Amúgy a teste az nagyjából feszes volt.
Figyelt kérdés
Van itt olyan fiatal lány, akinek lógós a melle? Ráhagyjam amúgy ezt a csajt?2023. jan. 15. 15:16
41/54 A kérdező kommentje:
Bikiniben volt.
2023. jan. 15. 18:06
42/54 anonim válasza:
Csók közben nem fogtad meg a mellét?
43/54 A kérdező kommentje:
De, de a melltartó rajta volt. Alá még nem nyúltam. A puncija biztos, h kopasz, oda már benyúltam.
2023. jan. 15. 18:28
44/54 anonim válasza:
Te amúgy mekkora egy gyökér vagy… Lehet ezért tudsz csak ilyen fiatalokat fűzni, mert egy érett nő már elhajtott volna a picsába.
45/54 A kérdező kommentje:
44-es lehet, de én szeretem a friss húst. A rágóst meghagyom neked.
2023. jan. 15. 18:45
46/54 anonim válasza:
A bikini vékonyabb mint a melltartó! Abban kellett volna megfogni a melleit!
47/54 A kérdező kommentje:
Nem akartam ajtóstul ronatni a házba. Még csak pár randi volt.
2023. jan. 15. 20:17
48/54 anonim válasza:
#47 na ne mondd,de azért a lába közé benyúltál.
49/54 A kérdező kommentje:
Mert az olyan helyzet volt. Bár lehet ez egy belső félelem nálam, h a melleit nem merem megfogni. Mert azért ilyen friss húst meg kell becsülni.
2023. jan. 15. 20:20
50/54 anonim válasza:
"Meg kell becsülni!" Korábban meg azon gondolkoztál, hogy leépíted ezt a kapcsolatot!
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!