Normális mikor az orvos sztetoszkoppal hallgat le kell venni a melltartót? Sokáig hallgatott és ciki volt? Én 17 vagyok és az orvos is fiatal volt (+pasi)
biztos az asszisztens se zavarja, hogy így fejezze ki hű szerelmét...
múltkor volt egy csaj a hírekben, hogy zaklatta a patikus, azt mondta neki, hogy valami vizsgálatot csinál, mell alatti bőr a legmegfelelőbb, vetkőzzön le. megtette. Na, az furcsa
Általában le kell, mert nagyon meg tudja zavarni a hangokat, amiket ilyenkor az orvosok hallgatnak. A szívhangoknál, különösen, amikor azt kell megpróbálni eldönteni, hogy normál szívhangok vannak e, vagy van e valamilyen zörej, nagyon zavaró tud lenni még a légzési hang is, hogy ott van a háttérben, nem hogy még a textil is ott zörögjön, stb. Ráadásul a zörejnek nem csak a léte kérdés, ha arra jutunk, hogy van, akkor ki kell fülelni, hogy hol van, hol a leghangosabb, a szívverés melyik szakaszában hallatszik, stb, stb. Amúgy pl. az EKG készítésénél is muszáj a nőknek, lányoknak a melltartójukat levenni, mert a mellkasi elvezetések másképp nem helyezhetők fel a megfelelő helyre.
Azonban hidd el, azért az orvosok ilyenkor egyáltalán nem veszik észre, nem zavarja meg őket a melltartó hiánya, nem arra figyelnek, legyenek bár idős szakorvosok, vagy fiatal rezidensek, mint amilyen pl. én is vagyok, hanem a vizsgálatra, amúgy meg napi sokszor látnak ilyet.
Szia. Igen, sajnos engem is így szokott a házi doki, felülök az ágyra és nagyokat sóhajtok.
Én is 17 vagyok, igen ez elég kellemetlen, de ki kell bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!