Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges, hogy egy fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy egy fiatal (19) éve lánynak lógó melle van? Még csak randizgatunk, de tegnap elvittem szaunázni és melltartóban eléggé lógósnak tűnt. Amúgy a teste az nagyjából feszes volt.

Figyelt kérdés
Van itt olyan fiatal lány, akinek lógós a melle? Ráhagyjam amúgy ezt a csajt?
2023. jan. 15. 15:16
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
61%
Akkor fogalmazz masképp es mi az hogy rahagyjam a csajt? Allj mar le... Es a logo mell nem csunya, a lany nem tehet arrol, genetika. Annak orulj hogy egeszseges a melle es majd gyerekeid anyja lehet!
2023. jan. 15. 15:48
 22/54 A kérdező kommentje:
Még csak 30 vagyok, nem hinném, h ő lesz a feleségem. Nem írtam, hogy csúnya a lógó mell, de nem akarom azután elhagyni, hogy megdugtam. Az nem lenne fair. 19-esnek köszönöm a normális választ. 17-es te barom, tanulj meg olvasni. "Azért hagyja el a barátnőjét, mert idősödik a teste" Nem a barátnőm és neki mindigis ilyen volt. Nem a kor miatt lett lógós. De az észosztás az megy, gondolom friendzone-os vagy a csajoknál.
2023. jan. 15. 16:03
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ az életkortól! Ismertem már ennél jóval fiatalabb lányt akinek már akkor lógott!
2023. jan. 15. 16:12
 24/54 anonim ***** válasza:
86%
30évesen örülj,hogy 19éves szóba állt veled.Amúgymeg neked is lassan szottyadni fog a zacsid.
2023. jan. 15. 16:20
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jól áll hozzá a kérdező. Külsővel kapcsolatos ízlése mindenkinek van, és jobb minél hamarabb kideríteni, ha a másikon valami külső dolgot nem tudsz elfogadni.
2023. jan. 15. 16:34
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy idővel mindenkinek megereszkedik a melle, nem érv. A férfiak nagy többsége is idővel meg fog kopaszodni, na de hány fiatal nőnek jön be egy srác, aki 19 évesen már kopasz? Néhánynak igen, a többségnél meg ilyen korban még kizáró ok.
2023. jan. 15. 16:34
 27/54 A kérdező kommentje:
Így van 25,26. Ment neked a zöld.
2023. jan. 15. 16:36
 28/54 A kérdező kommentje:
Csak bemásolok pár választ, ahol pasik kérdezték, hogy zavarja-e a csajokat a kopaszodás fiatalon fiúknál: Engem nagyon... Van néhány dolog, ami kizáró ok, na nekem a kopaszság az egyik. De van, akinek jól áll, van, akinek ez tetszik, ez csak az én véleményem. - közben a fiú se tehet arról, h kopaszodik
2023. jan. 15. 16:43
 29/54 A kérdező kommentje:
Nagyonis zavar - ilyen válaszok vannak
2023. jan. 15. 16:44
 30/54 anonim ***** válasza:
76%
#28 #29 Ez a fórum mindig is ilyen volt, tele olyan arcokkal, akik bizonygatják, hogy nekik aztán semmi önbizalomhiányuk nincs és tökéletesen elégedettek magukkal belsőre-külsőre, de leharapják a fejed és egy utolsó felszínes kis senkinek címkéznek, ha a párkeresés során bármiféle külső elvárásod van. És akkor ott vannak a keserű srácok tömegei, akik vagy még szüzek vagy már évek óta nem jött össze nekik nő, és rohadjon meg minden férfi, akinek igen, sőt még válogathat is (micsoda luxus). De ne lovagoljunk ezen túlságosan, nagyon elkanyarodunk a témától.
2023. jan. 15. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!