Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy fiatal (19) éve lánynak lógó melle van? Még csak randizgatunk, de tegnap elvittem szaunázni és melltartóban eléggé lógósnak tűnt. Amúgy a teste az nagyjából feszes volt.
Figyelt kérdés
Van itt olyan fiatal lány, akinek lógós a melle? Ráhagyjam amúgy ezt a csajt?2023. jan. 15. 15:16
11/54 anonim válasza:
Ahogy a 3-as mondja. Jobb lesz neki, ha nem egy tökéletes adonisz lesz a párja, aki már most fikázza a melleit.
12/54 anonim válasza:
Teged kisbaratomm meg kéne nevelni de erelyesen... Neked ez egy lany erteke, hogy milyen a melle? Fogalmad van nekex arrol, mi a szerelem? Szallj magadba... F
13/54 anonim válasza:
12 es vagyok, az verte ki a biztositekot, hogy rahagyjam ezt a csajt... Igy ne beszeljen egy ferfi a kedveserol, hogy az neki csak egy csaj... Es itt a hozzaszolok se merjek igy emlegetni a lanyokat! Neha kedvem lenne smasszernak elmenni es utcan nevelnék meg par fickot
14/54 anonim válasza:
Mért ha mondjuk a feleségednek 50 évesen lesz logó melle , akkor elválsz tőle. Most a lány a fontos vagy a melle.
15/54 anonim válasza:
13 as vagyok, akinek nem inge ne vegye magára! Direkt nem szemelyeskedek. Akinek meg inge, az terjen eszre
16/54 A kérdező kommentje:
Nem bántó szándékkal írtam ki a kérdést. Még csak randizgatunk. Nincs szerelem. De még nem volt lógó mellű barátnőm. És megbántani se szeretném a lányt. Nem az 50 éves feleségemről van szó, hanem egy kezdődő kapcsolatról. Olyan pasik is írhatnak, akinek már volt ilyennel dolga. Lehet ez szexi?
2023. jan. 15. 15:44
17/54 anonim válasza:
A 14 es nagyon jol mondja. En srackent bortonbe raknam az osszes olyan retket aki azert hagyja el a lanyt mert kezd a teste idosodni. Azok az emberek nem valok a tarsadalomba, de meg a majmok koze sem.
18/54 anonim válasza:
17 esként ujra csak, annak szol aki nem szerelembol szereti a parjat, csak elvezetbol. Ez szegyen. Aki nem ismer magara annak nem szol a kritika.
19/54 anonim válasza:
Mivel még a randizgatás elején vagytok, ezért a "külső megfog" fázis van, a "belső megtart" még várat magára. Nekem is volt olyan, ami nem tetszett a lányon eleinte. Többek közt neki is lógó melle volt. De aztán addig randizgattunk, hogy megszerettem a lányt, lógó mellestül. :)
Ha nagyon zavar, akkor most még kereshetsz más lányt. Az sem lesz tökéletes, de nem is kell annak lennie. :) Nyilván ha valamilyen módon taszít, akkor nem kell erőltetni, a szerelem nem erőszak, magadon sem kell erőszakot tenned, hogy azt szeresd, aki nem tetszik.
20/54 anonim válasza:
Anno a volt csajomnak 16 évesen lógott. Bár 16 évesen 85 c volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!