Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy fiatal (19) éve lánynak lógó melle van? Még csak randizgatunk, de tegnap elvittem szaunázni és melltartóban eléggé lógósnak tűnt. Amúgy a teste az nagyjából feszes volt.
Figyelt kérdés
Van itt olyan fiatal lány, akinek lógós a melle? Ráhagyjam amúgy ezt a csajt?2023. jan. 15. 15:16
31/54 anonim válasza:
Lehetséges, mert nem életkortól függ. Nekem nincs ilyen mellem, de az egyik barátnőmnek van (22 éves) és 5 éve együtt vannak az első barátjával. Ahogy mesélte a srác megvan bolondulva a melleiért.
"Ráhagyjam amúgy ezt a csajt?". Ez nem tudom, hogy mit akart jelenteni, de ízlésről nem vitatkozom. Ha nem tetszik akkor mondd el neki, hogy nem akarsz tőle többet. Remélem, hogy a randik során nem esett beléd teljesen... (L)
32/54 anonim válasza:
#31 A mell mell. Isten ádja az ilyen palikat. :D
33/54 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok adonisz, biztos nem esett belém. Pocakos, szőrös vagyok és kopaszodok. Most jöhetnek az olyan kommentek, hogy akkor miért magasak az elvárásaim...
2023. jan. 15. 17:01
34/54 anonim válasza:
Létezik ilyen, fiatalon is.
Ha neked nem tetszik, akkor most hagyd ott, mielőtt még komoly lenne a dolog.
35/54 A kérdező kommentje:
Az a baj, h nemtudom h tetszik-e. Sose láttam még élőben.
2023. jan. 15. 17:07
36/54 anonim válasza:
Élőben még jobban fog lógni.
Igen, a lefelé álló bimbók lógó mellen szoktak lenni.
Ha egy ilyen mellet szépnek szeretnél látni, akkor a lánynak föléd kell hajolnia, vagy legalábbis előre hajolni. Úgy nagyon jól nézhet ki.
37/54 A kérdező kommentje:
Ki/felpróbálom.
2023. jan. 15. 17:15
38/54 A kérdező kommentje:
Lehet neki se fog megfelelni a péniszem.
2023. jan. 15. 17:15
39/54 anonim válasza:
#35! Nem láttad élőben? Azt írtad, hogy elvitted szaunázni! Nagykabátban voltatok?
40/54 A kérdező kommentje:
39-es azért a melltartó sokat tartott rajta.
2023. jan. 15. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!