Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy napra bármelyik szupermodell bőrébe bújhatnátok, és egész nap szexelhetnétek, kit választanátok?
Figyelt kérdés
2018. aug. 3. 13:11
1/7 anonim válasza:
Ígyis szexelhetek egész nap jó nőkkel, nekem nem kell ahhoz modellnek lennem.
2/7 anonim válasza:
Ja biszex kategória... így már másabb, en heteró vagyok, nem itt van a helyem.
1. voltam.
3/7 anonim válasza:
Azért biszex kategória, mert a legnagyobb sztár Ludas Matyi. Egyszer lesz.opod, háromszor adja vissza.
4/7 anonim válasza:
Férfiként egy női testbe bújnék, mondjuk Bella Thorne. Nem, mert meleg vagy biszexuális lennék és vágynék a férfiakkal való szexre, csak egy ilyen lehetőséggel inkább arra lennék kíváncsi milyen az ellenkező nemnek a szex és maszturbáció.
6/7 anonim válasza:
Selena Gomez egész nap szétbaszatnám magam a hírességekkel
7/7 anonim válasza:
Én Tyla lennénk és letiltanák minden férfit róla, majd felírnám neki egy cetlire a saját telefonszámom és a nevem hogy el ne felejtsen, mert úgy érzem valahogy csak én tudnám neki megadni azt a biztonságot vagy szeretetet amit más nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!