Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket zavar, ha a párotok megnéz más pasikat vagy mondjuk elgondolkozik 1-2 percig szexuális dolgokon?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 21:33
2/12 anonim válasza:
Nézni meg gondolkodni szabad, mi is megtesszük ugyan ezt férfiként. Ha tovább megy a személy, flörtölés, találkozások, stb. na onnantól lehet problémás a dolog. 24/F
3/12 anonim válasza:
Mivel nem vak, ezért nem. Én is megnézek másokat, de úgy, hogy a párom ne vegye észre hogy ezzel megbántsam. Gondolni meg mindenki azt gondol amit akar :)
4/12 anonim válasza:
Persze hogy zavar csak a hülyét nem zavarná
5/12 anonim válasza:
5.
Nem!
De most te kötekszel vagy választ akarsz?
6/12 anonim válasza:
A feleségem fejlesztőmérnök. Szerintem már meghaltam volna szívrohamban, ha túldimenzionálom, hogy hány és milyen férfit lát/néz meg és mit gondol. Egyébként vagy nem szokott megnézni másokat vagy nagyon diszkréten csinálja, mert nekem még nem tűnt fel, nem éreztem még kellemetlenül magam amiatt, mert más iránt nagyobb érdeklődést mutatott ilyen szempontból. Ha feltűnt volna, valószínűleg zavarna. Röhejesnek érezném, hogy velem ezt meg lehet csinálni. Általában kerüli amúgy a szemkontaktust, a földet bámulja legtöbbször, ha megyünk valahova.
7/12 anonim válasza:
De jó hogy ilyenek miatt már nem kell aggódnom. Nem, nem néz meg más férfiakat, ahogy én sem más nőket. Nem vagyunk vakok, és ha szembe jön az utcán egy ellenkező nemű, nem fogunk rögtön elfordulni, csak szimplán annyiban hagyjuk a dolgot. Ha mégis megnézünk valakit azt csak együtt, és csak azért hogy röhögjünk egy jót, még ha ez gonoszul hangzik is. Nincs szükségünk arra hogy mást nézegessünk, ha itt vagyunk egymásnak.
8/12 anonim válasza:
Nem, ugyanis attól, hogy házasok vagyunk, szabad mind a tekintetünk, mind a gondolataink.
9/12 anonim válasza:
Engem egyébként még az sem zavar, amikor azt mondja, hogy ez vagy az jó pasi. Még be is szállok a beszélgetésbe, hogy mi benne a tetszetős, vajon nekem tetszene-e, ha nő lennék, stb.
10/12 anonim válasza:
Nem zavar!
A fantázia szabadsága meg van hagyva.
Ilyenkor szívjuk egymás vérét általában.
Ő a megbasznád mi? Kérdéssel csesztet én meg, kéne a 20 centije mi?🤣🤣🤣🤣
Poénra vesszük, és tök jól elvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!