Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok titeket mennyire zavar, ha egy férfi, srác csak 170cm?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 03:37
2/19 A kérdező kommentje:
Egyébként a kérdésem az ihlette meg, hogy láttam valaki feltett egy hasonló kérdést, csak abban fel volt cserélve a nem, valamint a testmagasság is kevesebb volt (nő, 150cm)
2022. dec. 13. 03:53
6/19 anonim válasza:
172cm magas férfi vagyok
Azért a 165cm magas nőktől magasabb nők felfelé inkább választanak magasabb férfit.
Ja és olyan nők is vannak akiknek csak hímnemű emberek vagyunk, de a "radarjukon" nem vagyunk rajta, kvázi levegőnek nézik az alacsony férfiakat.
De azért van kivétel is, csak ők kevesebben vannak.
Azért van 170cm magas barátnőm, hogy ne panaszkodjanak a gyerekeim a magasságukra, hiszen a következő generáció magassága akkor felfelé húz, nem lefelé.(én gyerekként nem szerettem alacsony lenni, de mára elfogadtam a magasságomat)
7/19 anonim válasza:
7 Ket alacsonyabb embernek magas gyerekuk lesz? :D Vegul is nekem mindket szulom magas, en meg alacsony, 30 evesen is tinedzsernek nezek ki mellettuk kb, lehet forditva is igy mukodik😂
8/19 anonim válasza:
8.nak
Nem lesz magasabb, csak nem lefelé megy a magasságot szabályozó gének aránya.
Nem tudom eldönteni hogy kiforgattad a válaszomat vagy csak túl hülye vagy értelmezni!!😆
9/19 anonim válasza:
Szerintem aki 170centi vagy az alatti azt nem zavarja, aki magasabb azt meg igen. Ennyi az egész.
10/19 anonim válasza:
9 De errol beszelek. Az en szuleim mind a ketten magasak (kb 178 es 185 cm korul) en megis alacsony lettem, a tesom is kb velem egymagas. Tehat nalunk keves volt a magassagot szabalyozo genek szama. Ellenben van egy feltesom, akinek az anyja alacsonyabb az en anyukamtol (mondjuk ilyen 170 koruli o, tehat nala a szulok 170 es 185) o viszont mindannyiunknal magasabb lett, talan a 190-t is eleri. Nyilvan sok kozom nincs a biologiahoz, de szerintem ennel osszetettebb a dolog, mint hogy milyen magas a ket szulo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!