Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 év alatti lányok! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év alatti lányok! Titeket zavar, ha egy férfi haja őszül?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok és elég csúnyán elkezdett őszülni a hajam (genetika). Sajnos emiatt simán kinéznek 35 evésnek. A múltkor beadtam valakinek, hogy 40 vagyok és gond nélkül elhitte. Egyébként sehol egy ránc és szerintem más egyéb tényező sincs, ami ennyire öregítene, csak az őszülő hajam.

A célközönség nálam alapvetően a 25 év körüli, vagy kicsit fiatalabb lányok lennének, de úgy látom, hogy sokkal több pozitív visszajelzés jön nálam idősebb, vagy velem egykorú nőktől.

Ez csak illúzió, vagy valóban ennyire gáz az ősz haj?

2020. okt. 2. 15:09
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Én barátnőm szereti hogy őszülök.😄
2020. okt. 2. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:

En 25 felett vagyok es zavar.

Lehet a 25 alattiakat nem :D

2020. okt. 2. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 25 alatt vagyok, és nem zavar. A párom a halántékán őszül egy kicsit, szerintem jól áll neki.
2020. okt. 2. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem bejön.
2020. okt. 2. 15:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is a halántékom, de még pár év és lassan továbbterjed. 😌
2020. okt. 2. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez nem határoz meg semmit. Mit érnék egy olyannal, akit nem szeretek, de ő nem őszül?
2020. okt. 2. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szexi, vannak férfiak akiknek kifejezetten jól áll az ősz haj, úgyhogy ne aggódj emiatt!
2020. okt. 2. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sok esetben bejön, egy szépen vágott frizurát még vonzóbbá tud tenni. Ráadásul én nő létemre 20 éves korom óta őszülök, szóval már csak emiatt se zavarna, de meglepetésemre eddig csak olyan férfiakkal volt dolgom, akiknek egy ősz hajszáluk se volt :D
2020. okt. 2. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Csak a személyiség számít.
2020. okt. 2. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:
25 év alattiként eleve nem kezdtem volna 30asokkal. Ott a saját korosztályod.
2020. okt. 3. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!