Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok titeket mennyire zavar, ha egy férfi, srác csak 170cm?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 03:37
11/19 anonim válasza:
Semennyire, 168 cm vagyok, nekem bőven elég, ha nem mélyebb nálam.
12/19 anonim válasza:
Nem találkoztam még olyan nővel, akit ne zavart volna. Az itteni válaszolók is valószínűleg hazudnak.
13/19 anonim válasza:
Nézz körül az utcán akkor. Szívesen!
14/19 anonim válasza:
#14 Az utcán sem láttam soha ekkora férfit nővel.
15/19 anonim válasza:
Nem tudok vonzódni hozzá. Szintén 170 vagyok.
16/19 anonim válasza:
#10 a magasság mennyiségi, és nem minőségi tulajdonság, az öröklődése ehhez kötött. Tehát: a legtöbb utód valóban a 2 szülő közt lesz magasságban, ellenben kiugró értékek mindkét irányban aránylag könnyen előfordulhatnak.
17/19 anonim válasza:
Engem zavarna. 175 cm vagyok. A vőlegényem 180.
18/19 anonim válasza:
"Szerintem aki 170centi vagy az alatti azt nem zavarja, aki magasabb azt meg igen."
Alacsonyabb vagyok, és nem zavar, csak nem tetszik. Ahogy a kövér emberek sem zavarnak, csak nem tetszenek.
19/19 anonim válasza:
ilyen magas vagyok, a barátnőm is ilyen magasságú, tökéletesen megvagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!