Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Csak engem zavar ez a fajta viselkedés?
Az még oké, hogy lájkolgat más lányokat a párom, abba nem szólok bele, nem vagyok az a túlzottan féltékenykedős típus. Viszont amióta a Facebookon megjelentek a lájkon kívül reakciók is, azóta lájkolgatás helyett imádom-ot tesz más nők képeire. Azt mondom ha nagyon közeli, régi ismerősök akkor tőlem tehet imádom-ot is, de mikor minden nőnek minden posztjára imádom-ot tesz, az azért egy kicsit szíven szúr...magamból kiindulva, csak a közeli ismerősöknek szoktam imádom-ot tenni, nem pedig minden szembe jövő férfinak...
22L
Barãtom igy kezdett csajozni
Eloszor csak likok
Aztán uzengetesek
Aztan tarskereso
Aztan tovabbi uzenetek telefon dugdosás
Aztan még az se hatotta meg, ha szakitunk
#6 Hát épp ez az, tiszta kiábrándító. Mintha egy beviagrázott csimpánzzal lennél. A kúrólájkolás egy értelmi szinten van az utcán füttyögéssel.
Kérdező, amit érzel, az nem féltékenység, hanem undor. Hagyd ott a kis homo erectusodat, és keress egy sapienst.
Ezek a jelek valóban aggasztóak, viszont az emberiség sokezer éves történelme azt mutatta, hogy ahol semmi aggasztó jel nincs, ott is fröcsköl a magfolyadék. Ha engem a párom nem enged el vidéki csapatépítésre - mert az aa laza erkölcs jele, akkor azért a kenyérboltba bármikor elmehetek gyanú nélkül, ott meg a jóképű segéd a raktárban gerincrevághat, a párom meg elégedetten eszi a vajaskenyeret este.
Csak ez a baj ezzel a lájkolással, hogy enélkül legfeljebb a látszat van meg. :D
"Mintha egy beviagrázott csimpánzzal lennél. A kúrólájkolás egy értelmi szinten van az utcán füttyögéssel."
A lányoknál éppolyan érthetetlen viselkedés a függönyvásárlási kötelezettség. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!