Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket zavar ha egy lány 150 cm csak?
Figyelt kérdés
150 cm vagyok. Beszoltak már a magasságom miatt. Viszont sokan szép lánynak tartanak.
18/L
2022. dec. 13. 00:07
1/28 anonim válasza:
Haverom 185cm magas, a felesége 156cm
2/28 anonim válasza:
A pedofilokkal vigyázz akik pótléknak használnának! Nem vicc!
3/28 anonim válasza:
Ha srácok szóltak be, akkor inkább flörtölés miatt szokták. A pici lányokat aranyosnak tartják, senkit nem érdekel.
6/28 anonim válasza:
Én kifejezetten nem szeretem az alacsony lányokat, sőt elég életképtelennek gondolom őket.
Az egész személyiségük abból áll, (ahogy ők mondják) hogy ők milyen picikék.
Munkahelyemen raklapra kell állniuk, hogy el érjék kényelmesen az asztalt, felső polcon a hűtőben az ásványvizet nem érik el, a poharas polcot át kellett rendezni, hogy ők is el érjék.
És ezek felnőtt nők:D
Ebben konkrétan semmi cuki nincs.
7/28 anonim válasza:
"Magassarkú gondolom jól áll!"
Az egy magas, hosszú lábú nőn jobban áll.
8/28 anonim válasza:
elég alacsony vagy, így sajnos zavar :/
9/28 anonim válasza:
8#-as vagyok, 182cm a magasságom
10/28 anonim válasza:
A lapossarkú lábbelikhez képest! Így jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!