Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket zavar ha egy lány 150 cm csak?
150 cm vagyok. Beszoltak már a magasságom miatt. Viszont sokan szép lánynak tartanak.
18/L
"Ha nem hajolok le hozzá akkor nem tud megcsókolni :D"
De édes, mintha a kislányod lenne☺️☺️
Vannak olyan alacsony lányok tényleg, akik csak erről tudnak beszélni. Az egyik korábbi válaszoló írta, hogy rá vannak fixálódva a magasságukra és randin pl. elég sokszor szóba hozzák. Na őket nem kedvelem.
Aztán vannak ugyanolyan alacsony lányok, akik pedig nem hozzák szóba a dolgot egynél többször és van személyiségük a magasságukon kívül is. Őket kedvelem.
Amúgy majdnem 2 méter vagyok és dugtam már 155-160 cm körüli pici lányokat. Jó volt mindkettőnknek.
Nő vagyok, nem sokkal 150 fölött. Az alacsony fiúk kimondottan örülnek neki, a magas pasikat meg abszolút nem zavarja, sőt, nem egy 190-es pasitól hallottam, hogy inkább ő is az alacsony, max. átlag magasságú nőket preferálja. Sokan vannak, akiknek meg tök mindegy, amíg nem extrán kilógó érték felfelé vagy lefelé.
2-es, ne beszélj hülyeségeket, az alacsonyság nem egyenlő a serdületlen testtel.
"dugtam már 155-160 cm körüli pici lányokat"
Főleg inkább együtt dugtatok. Nem eszköz volt a te élvezetedhez a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!