Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik zavar ha egy nő kicsit tájszólással beszél?
Figyelt kérdés
Kisvárosból való vagyok, bő a szókincsem és szofisztikáltan beszélek, artikulálok. Az itteni emberekkel fel sem tűnt, hogy amúgy én így beszélek. Viszont mióta egyetemre járok Budapesten, elkezdett zavarni, hogy vajon mit gondolnak mások arról hogy én így beszélek: “má, nyóc, mér, azér, stb…”
Szerintetek ez nagyon gáz? Jól öltözött vagyok, most jöttem rá hogy nagyon nem illik hozzám ez a beszédstílus.
2022. dec. 13. 19:06
1/13 anonim válasza:
Ha szexuális téren nézzük, ha szopatom, akkor nem gond semmi ilyen.
Ha mer perverz r1b4ncként beszélni, nyíltan, ott sem zavarna.
Ha lehet jókat beszélgetni vele szexen kívül, de tájszólása van, az úgy okés.
2/13 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz... vannak nők akinek még jól áll a tájszólás
4/13 anonim válasza:
Nem baj, sőt van akinek külön meg jól is áll
5/13 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hogy az első barátnőmet ezért dobtam ki. Szégyelltem. Ma már azt szégyellem, hogy ezt tettem vele. :(
7/13 anonim válasza:
Nő vagyok, szóval csak általános nyugtatás: A "nagyfaluban" is nagyon sokan elharapják a szavak végét és rengeteg féle-fajta ember van. Valószínűleg nem zavar senkit, akit igen, az meg is érdemli. Amúgy valószínűleg pikk-pakk felveszed majd az ottani nyelvhasználatot, ha hazamész, akkor meg visszaváltasz ösztönösen. Ha nem, és a Bp-en használt nyelvet viszed haza, akkor hidd el, az otthoniakat jobban fogja zavarni a fővárosi nyelv, mint a budapestieket a tájszólás. (ezt is tanultam többek közt)
8/13 anonim válasza:
(7-es vagyok: ha cikinek érzed, nézz meg régi időjárásjelentéseket Reisz Andrással, én pl. imádtam hallgatni, amíg tényleg erősen lehetett hallani a felvidéki dialektust a beszédében :) )
9/13 anonim válasza:
#9: ennyiből nem is tudom, hogy egyáltalán a fehér cigó mint kifejezés, hogy jön ide. Nemcsak ők beszélnek tájszólással, hanem párki, aki ilyen területen él, sőt szinte mindenki hordoz a beszédében tájnyelvi elemeket, lakhelytől függően. És ez régen sem volt másképp, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!