Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar téged, ha a kiszemelt akcentussal, tájszólással beszél?
lehet bántó is, de nagyon kellemes is
de ez a tájszólás nélküli emberek esetén is így van
engem inkább szórakoztat és nevetek rajta.
hogy ott a gyönyörű 10 pontos csaj, de mivel kárpátaljai ezért olyan tájszólása van, hogy állandóan elröhögöm magam, a -gyere mán ide, emigye tegyed má', megfele kellene meg ilyeneken, meg azon, hogy beszélgetés közben beszúrok neki megtanult ukrán szavakat és nem veszi észre, hogy nyelvet váltottam és válaszol.
"Ha magyar akkor zavarna, az anyanyelven beszeljen normalisan. (Nem erdekel, ha videki, a tv-ben normalisan beszelnek, megtanulhatta volna."
az "anyanyelv" kifejezéssel a lényegét találtad el: azért beszél tájszólásban valaki, mert hozzá az anyja (apja, családtagjai, barátai, igazából kb. mindenki) így beszélt, úgy nőtt fel, úgy töltött el abban a közegben sok-sok évet, hogy ez volt körülötte a normális. erről még ha akar az ember, akkor sem tud csak úgy leszokni, valamennyi nyoma gyakran ugyanúgy marad, mint a külföldi ember akcentusa.
Hetes, köszi, hogy leírtad, így nekem már nem kell, pont hasonlót szerettem volna írni. :))
Kérdező: nem nem zavar.
Hú a kolis időszak.. nézd milyen csajok 👀
Csajok kinyitják a szájukat:
Jájmá heeee gyeremáinni julcsi áháháhhhááá hihiiiiii huuuuuuu
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!