Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar téged, ha a kiszemelt akcentussal, tájszólással beszél?
Ehhez kapasbol tarsul a gyari betanitott munka is.
Vagy az alacsony értelmi szint is.
Cégvezetoket programozokat orvosokat rendóroket stb stb még soha nem hallottam tájszólással beszélni.
Nekem tetszik, ha valaki tájszólással beszél, a volt barátom beszédén sokáig hallottam, hogy az északkeleti nyelvjárást használja.
Nem a tájszóláson múlik, hogy valaki mennyire intelligens, még ha sokan így is gondolják.
#12. Orvosokat, egyetemi tanárokat már hallottam tájszólással beszélni.
Emlékszem, hogy az egyik professzort pont emiatt nevette ki egy diák... A diák végül kibukott az egyetemről (nem a prof. tárgya miatt, más sem ment neki), míg a tanár úr éli világát boldogan. :)
12, akkor menj le Szegedre, Szabolcsba, vagy az ország nyugati felére. Többet kéne beszélgetned emberekkel, és rájönnél, hogy még te is tanulhatsz újat! ;)
De fogadjunk az sem tudod mi az a "makuka", "dumó", "rajt" stb.
dehogy zavar
ha elég ideig együtt vagyunk, úgyis átvesszük egymás stílusát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!