Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavar téged, ha a kiszemelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar téged, ha a kiszemelt akcentussal, tájszólással beszél?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy olyan szavakat használ, amit nem ismersz, hanem csak egyszerűen máshogy ejti a szavakat.
2021. nov. 2. 22:53
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
40%
oszinten, engem zavarna. egyaltalan nem tetszik a tajszolas, beszelje csak a standard magyar nyelvet. lehet lepontozni.
2021. nov. 3. 06:53
 12/52 anonim ***** válasza:
61%

Ehhez kapasbol tarsul a gyari betanitott munka is.

Vagy az alacsony értelmi szint is.

Cégvezetoket programozokat orvosokat rendóroket stb stb még soha nem hallottam tájszólással beszélni.

2021. nov. 3. 07:07
 13/52 anonim ***** válasza:
61%
Itt a többséget akit zavar, az mind helytelenül írt🤣
2021. nov. 3. 07:38
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, ha valaki tájszólással beszél, a volt barátom beszédén sokáig hallottam, hogy az északkeleti nyelvjárást használja.

Nem a tájszóláson múlik, hogy valaki mennyire intelligens, még ha sokan így is gondolják.

2021. nov. 3. 07:44
 15/52 anonim ***** válasza:
92%
Nem zavar, szeretem a tájszólásokat.
2021. nov. 3. 07:57
 16/52 anonim ***** válasza:
79%

#12. Orvosokat, egyetemi tanárokat már hallottam tájszólással beszélni.

Emlékszem, hogy az egyik professzort pont emiatt nevette ki egy diák... A diák végül kibukott az egyetemről (nem a prof. tárgya miatt, más sem ment neki), míg a tanár úr éli világát boldogan. :)

2021. nov. 3. 10:01
 17/52 anonim ***** válasza:
43%

12, akkor menj le Szegedre, Szabolcsba, vagy az ország nyugati felére. Többet kéne beszélgetned emberekkel, és rájönnél, hogy még te is tanulhatsz újat! ;)

De fogadjunk az sem tudod mi az a "makuka", "dumó", "rajt" stb.

2021. nov. 3. 10:11
 18/52 anonim ***** válasza:
24%
17 Miert kene tudni? Van ra megfelelo, normalis szo.
2021. nov. 3. 10:24
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

dehogy zavar

ha elég ideig együtt vagyunk, úgyis átvesszük egymás stílusát

2021. nov. 3. 10:34
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem zavar a barátnőmnél. Amúgy csak kicsit hallatszik a hétköznapokban, rengeteg "fejlesztésre" járt. Akkor hallatszik igazán, ha kicsit többet iszik a kelleténél. Olyankor szoktam vele ugratni.
2021. nov. 3. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!