Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar vagy sem ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar vagy sem ha valaki tájszólásos?

Figyelt kérdés
Én tegnap voltam randizni, és a lány 10/9 a tájszólása miatt meg olyan szinten kiábrándultam belőle hogy csak na. Jó ő Erdélyből jött, de őszintén nekem nem jön ez be. Meg sok ismerősöm járt már így.
2015. júl. 23. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nekem nincs bajom vele, én többször jártam Erdélyben, szerintem aranyos volt a tájszólás...

Szerintem ha olyan lány amilyet keresel és ez a probléma, idővel megszokod és rájössz, hogy nem is akkora probléma...

De ha gond mond meg neki és keressetek mást...

22F

2015. júl. 23. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem is zavar.
2015. júl. 23. 13:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Hajdúsági vagyok, ha ideges vagyok, akkor t-zek, egyébként csak néhány szóhasználatnál néznek nagyot az ország más részein élő ismerőseim. (jöttök helyett jösztök, levetkőzni helyett leöltözni, stb.)

Sose volt még ebből problémám. És van erdélyi ismerősöm. A megismerkedésünk idején költözött egyetem miatt Magyarországra. Elég ízesen beszélt, egyetem végére viszont nem mondtad volna meg, hogy nem ide született panelgyerek. Szerintem a legnagyobb bunkóság azért lenézni valakit, mert tájszólással beszél. Ha nem az a típusú, hogy kiesik a kapanyél a szájából, akkor nem értem a problémát. (mert ez utóbbi esetben már legtöbbször észbeli gyengeség is társul) Ez teljesen ugyanolyan, mint pl más nyelveknél az akcentus. A legtöbb magyar is akcentussal beszéli pl az angolt, még se röhögnek képen angolszász területeken, hogy de egy sutyó paraszt vagy.

2015. júl. 23. 13:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Tyű, az áldóját. Hát mán hogy a ménkűbe ne tetszenék a fehérnép ízös böszéde? Meghúzom a butykosom, pödrintek egyet böcsös bajszumon , oszt mán be is fugatom a Rárót. Hogy a macska rúgja mög, elköllne itt egy szömrevalú ténsasszony.
2015. júl. 23. 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Szamomra inkabb az a kiabrandito, akinek minden masodik szava vmi jo kis vulgaris kifejezes(pelda kedveert: g**i, b**d meg, f**zom)nem pedig a tajszolasa. Istenem, ez legyen a legnagyobb problema vele. Egyaltalan nem zavar.
2015. júl. 23. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon zavar. Ez nem tudatos döntés, egyszerűen csak így van.
2015. júl. 23. 14:13
 7/11 anonim ***** válasza:

engem nem zavar,sokkal inkább az zavar az emberekben amit mondanak! az nem érdekel hogyan teszik.

ha jót hallok,egy full parasztosan elmondva is kedvemre való

ha pedig rosszat akkor felb***sz akkor is ha szépen és kulturáltan kedves csilingelő hangon hallom

nem tud érdekelni

:)

2015. júl. 23. 16:04
 8/11 opened paradise ***** válasza:
Én pont,hogy szeretem a beszédhibákat és az akcentusokat.
2015. júl. 23. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:
És ha te születtél volna határon túli területen és neked lenne tájszólásod? Ez nem olyasmi, amiről valaki tehet. Mért kell valakit lenézni amiatt, amiről nem tehet?
2015. júl. 24. 00:41
 10/11 A kérdező kommentje:
#9: Nem kellenek provokátor hozzászólások. A kérdésre válaszolj amit kiírtam, zavar vagy sem. Ha nem tudsz válaszolni (és nem tudod felfogni a kérdést) akkor nem kell hogy írj.
2015. júl. 24. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!