Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik zavar ha egy nő kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik zavar ha egy nő kicsit tájszólással beszél?

Figyelt kérdés

Kisvárosból való vagyok, bő a szókincsem és szofisztikáltan beszélek, artikulálok. Az itteni emberekkel fel sem tűnt, hogy amúgy én így beszélek. Viszont mióta egyetemre járok Budapesten, elkezdett zavarni, hogy vajon mit gondolnak mások arról hogy én így beszélek: “má, nyóc, mér, azér, stb…”

Szerintetek ez nagyon gáz? Jól öltözött vagyok, most jöttem rá hogy nagyon nem illik hozzám ez a beszédstílus.

2022. dec. 13. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2022. dec. 14. 06:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Egyébként meg ironikus belegondolni, hogy míg pl. az USA-ban az emberek büszkék a szülőföldjük dialektusára, addig pl. Magyarországon meg a tudatlansággal, és a bunkósággal hozzák összefüggésbe, ha valaki nem a pesti sztenderdet beszéli.

2022. dec. 14. 14:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Ilyen: he mi van veled more?
2022. dec. 14. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!