Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmmel megegyeztünk,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel megegyeztünk,hogy nyitott kapcsolatban fogunk élni,hogy tudnék erre párt találni akit nem zavar ez?

Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Miért párt keresel? A nyitott kapcsolat az, hogy nem vag, hűséges és ennyi. Felszedhetsz akárkit.
2022. dec. 25. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Baszni azt tud, de a fogalmakkal nincs tisztában 😂
2022. dec. 25. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ez tök fölösleges, főleg, hogy se hàzasság, se gyerek.

Egyszerűbb szakítani.

Egyébként én 3 éve ilyet kezdtem egy házas férfival, de elég korán kiderült, hogy nem működik, mert màr rég engem szeret.

Van valami viszonyos oldal, talán ott, bár szerintem ott is nagyrészt pasik és prostik vannak.

Normális nő ebbe nem megy bele, csak ha tudja, hogy el tudja venni a feleségtől.

2022. dec. 25. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Nehezen. Kénytelen vagy őszinte lenni, és olyan lányt találni, aki megelégszik a szexel.
2022. dec. 25. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Baszki! Még meg sem nősültél! Már meguntad a csajodat?
2022. dec. 25. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Várd meg amíg a csajod bepasizik, hátha a pasi tud majd ebben neked segíteni!
2022. dec. 26. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

"hogy tudnék erre párt találni akit nem zavar ez?"

Már találtál.

Szívesen! xD

2022. dec. 26. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!