Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első kapcsolatnak egy nyitott kapcsolat nagyon meredek?
Ha érzelmileg már az elején el akarod kaszálni magadat, akkor jó.
Feltételekkel működhet egy ideig, később pedig úgyis bele fogsz bukni.
Fogadjunk, hogy nem te találtad ezt ki, hanem a pasi akarja rád erőltetni.
Neked is azt írom, hogy dobd ki a pitsába.
Nem fog működni. A nyitott kapcsolathoz mély bizalom kell, amit nem lehet elsőre megadni, vagy teljes érdektelenség.
Nem szexkapcsolatra gondolsz?
Azt írod, hogy első kapcsolat.
Akkor annyira nagy spíler nem lehetsz.
#7: Örülök, hogy ilyen messzeno kovetkezteteseket le tudsz vonni. Lotto 5-os nyero szamoknak is orulnek.
Evekig nem eroltettem az ismerkedest, helyette inkabb dolgoztam magamon. Fogytam 50 kg-t, osszehoztam egy sportos, igényes megjelenest, rendberaktam a fogaimat, stb... Fun fact: Egyejszakas meg 130 kg-val is osszejott, amióta nezek is ki valahogy azota meg sokkal jobbak lennenek erre a lehetosegeim, de nem ezt keresek elsosorban. Tudom, Arrol meg szerintem nem tehetek, ha az elmult 2 honapban 10 randibol 10-nek az volt az eredmenye, hogy nem volt meg a kemia. Annak ellenere, hogy azert mindig odatettem magamat rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!