Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem folyton más nőket néz és követ be online. Ha szólok neki, hogy zavar azt mondja vicceskedve, hogy hűséget fogadott nem vakságot. Túlreagálom?
Mellesleg más ismerős nőkkel is beszélget facebookon, néha videóchatel is az egyik közös lány ismerősünkkel. Órákat képes néha beszélni..közös a hobbijuk, de akkor is..
Én egésznap a pár hónapos babánkkal vagyok itthon. Tudom nem csal meg, csak nagyon zavaró. Mit lehet tenni, ha a szavak nem elegek?
Szerintem igazad van.
Órákat beszél? Akkor vagy dolgozni nem jár, vagy a gyerekkel nem foglalkozik, ez már önmagában zavaró (hogy szépen fogalmazzak)
Véletlenül pirosat nyomtam rád, félrement. Zöldet akartam. Bocsi. :(
Van hogy direkt mutogattja a Tiktok videókat nőkről, és röhög azt mondja, hogy szívat vele.
Nem vesztem vele össze még ezek miatt, csak szóvá tettem, de továbbra is csinálja.
#4 saját cége van, szinte akkor jön-megy amikor akar, de pl haza jön és egyből telefonozik. Babát elveszi 2 percre és megy telefonozni utána.
Az ritkaságnak számít, ha tisztába teszi.
Szerencsére nagyon jó baba, így elég könnyű vele, de azért foglalkoztatna többet velünk. Ezt is mondtam neki napokon keresztül, de semmi..
Egysze-kétszer ne főzz neki , esetleg ne moss rá és ha kérdi miért nem akkor küld azokhoz a csajokhoz akikkel beszélget és beköveti...ű
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!