Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tagadják sokan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják sokan hogy a nőknek sokkal jobb és könnyebb dolguk van a szexben?

Figyelt kérdés

Egyértelmű hogy a nők jobban élvezik a szexet ha a férfi megfelel teljesítményben, és méretben is. Sok nő hozza fel kifogásnak hogy nem tudnak elélvezni vaginalis szex alatt, a férfiaknak pedig nincs ilyen problémájuk. Az igazság viszont az hogy a nőknek ez előnyt jelent a férfinak pedig hátrányt. A nő sokkal tovább képes élvezni a szexet, élvezetesebb, és hosszabb az orgazmusa, a férfinak pedig többet kell dolgoznia és igyekeznie. A férfinak a farka is legyen 15 pluszos, bírja sokáig, és legyen profi.

Ez a nő hozzászólása mindent elmond.

[link]

2023. jan. 6. 16:59
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%

Engem az sem zavarna, ha 10-szer akkora orgazmusa lenne az asszonynak, mint nekem, és tarhat neki 10-szer olyan hosszú ideig.

Talán akkor még többször lenne kedve kifárasztani engem, és több rövid, középszerű élvezéshez jutnék én is.

😎😁

2023. jan. 8. 13:00
 52/54 A kérdező kommentje:

51 Te egy báb vagy a barátnőd kezében. Pont ilyen.

[link]

2023. jan. 8. 13:04
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Vagy egyszerűen csak szeretek szexelni.

2023. jan. 8. 13:12
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Az ógörögök azt mondták, hogy a szexet a nők kilencszer jobban élvezik.

Kamaszkoromban nem is gondoltam, hogy a nőknek is lehet olyan jó, mint amit én érzek. Aztán gyanakodni kezdtem, és volt olyan nőm, akinél már sejtettem, hogy jobb lehet neki, mint nekem. De ez egyáltalán nem zavart, sőt. Addigra megértettem, hogy ez számomra nagy előny.

Kérdező, meghallgattalak, és vállat vonok: nem irígykedem a nemi életedre.

2023. jan. 8. 21:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!