Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tagadják itt sokan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják itt sokan, hogy a nőknek csak a nagy méret jó?

Figyelt kérdés
Nem csak férfiak nyugtatják magukat ezzel, hanem vannak nők is akik tagadják. Ez mire jó? Azt hiszik, hogy ezzel jobb fényben tűnnek fel vagy mi? Úgyis tudja mindenki, hogy igaz, bárhol utána lehet nézni. Miért jó, ha valaki elhiszi aztán majd csak csalódás éri. Aztán majd csak néz, hogy "Pedig a gyakorin egy csomó nőnek 10cm az álom méret". Értem én, hogy nőtől őszinteséget elvárni olyan, mint hóembertől, hogy ne olvadjon el a Szaharában, de legalább ne küldené bele a csalódásba szerencsétlent, aki elhiszi neki, amit írt.

2019. aug. 24. 11:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%
Azért, mert hülye vagy, hogy sokadszor írod ki a kérdést, sokadszor oltanak le, hogy nem lehet általánosítani, de te akkor is ragaszkodsz a hülye elméletedhez.
2019. aug. 24. 11:52
 2/27 anonim ***** válasza:
97%

Ugye azt tudod hogy nem csak a pasiknak kulonbozik a pénisz méretük hanem a noknek is a huvelyuk???

Szerinted ennyiben nyilvánul meg hogy milyen lesz egy nőnek a szex hogy minnél nagyobb farka legyen a pasinak? Ez edes keves hozza...

2019. aug. 24. 11:53
 3/27 anonim ***** válasza:
87%
Nekem 14-15cm és amikor a barátnőm nyaka a lábamban van érzem ahogy benyomja a méhnyakát és az fáj neki. Akkor minek kéne nagyobb?
2019. aug. 24. 11:56
 4/27 anonim ***** válasza:
20%

15-20 között a jó nekik! Vannak akiknek 20 felett is..:)

Nyilván van egy kisebb százalék akiknek jó 15 alatt is, de ők kevesebben vannak.

2019. aug. 24. 11:56
 5/27 anonim ***** válasza:
96%

Egy kicsit félreírtam xD

Barátnőm lába a nyakamon van*

2019. aug. 24. 11:57
 6/27 A kérdező kommentje:

#1 Ez az első kérdésem a témában, de te biztos jobban tudod.

#2 Nem azt mondtam, hogy csak annyi kell.

2019. aug. 24. 12:00
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
2019. aug. 24. 12:06
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
Én nem tagadom. 22-23 cm alatt élvezhetetlen.
2019. aug. 24. 12:13
 9/27 anonim ***** válasza:
2019. aug. 24. 12:14
 10/27 A kérdező kommentje:

#9 Látom a másolás is jól megy :)

Azért a hülyézésen kívül gondolom senki nem vette a fáradtságot, hogy utána nézzen bárminek is.

2019. aug. 24. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!