Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén a nőknek számít a méret, vagy csak mi férfiak fújjuk fel ezt a dolgot?
Persze, hogy számít a méret
De nem úgy, ahogy ti gondoljátok
Minden nőnek különböző méretű a hüvelye, de általában átlagos
Tehát hiába lenne 20+os farka a pasinak, rohadtul nem lenne kényelmes
Nekem pl 16 centi fölött már óvatoskodni kell
Úgy meg nem élvezetes szexelni egyik fél számára sem
kérdezd meg még párszor kérlek!
Utána meg írd ide, hogy "Dehát én ezt most kérdeztem meg előszöööööööör!!! Négynégynégy!44!
Léccilécci (utána két N-nel, mert az úgy jó!) b+
3-as mi a kutya meg a mája?
XD
Nem tudom kiolvasni mi lópikulát írtál.
Ki_ba_szott öreg vagyok...
Szerintem igen,férfiként írom.
Ezt találtam érdekességképpen idemásolom,anonim írás:
Khm...mivel nem vagyok mai csirke, van pár számadat a birtokomban:)
Azt mondja a nagykönyv,hogy a magyar átlag 14-17 cm.A 14 - től úgy első hallomásra megdöbbentem.
Engem fiatalon kényeztetett az élet, csak akkor még nem tudtam;-) , olyan 18 körüliekkel hozott össze a sors. Konkrétan 1 db. 18 körülivel, azt puhítgattam másfél évtizedig...De eljövé a felszabadulás....és szingli voltam 2 évig. Mondhatni tanulmányúton voltam. Hát volt tényleg 14- saccperkb 22.-ig. Annál a látványtól is majdnem kiesett a szemem:)
Szóval az az egy méret kevés.Nem mindegy ugyanis,- legyen az akár 14, akár 22,- hogy milyen vastag. A 14-est kompenzálhatja némi vastagság. A 22-est lágyíthatja ha vékony.Szóval azt mondom minden tekintetben maradjunk az arany középútnál.)
persze 22 XD
bámulatosan ócska volt a csaj szemmértéke.. ;)
első vagyok
nyilván számít de szerintem csak a végletek, az ilyen 10-12 centi meg a 19-20 centis sorompóknál van ennek érdemben jelentősége.
Átlagos méretnél a kutyát nem érdekli :D
Szóval azért igen mert kicsit felfújjuk.
Szerintem 15-16körül már mindenkinek jó kellően nagy szerszáma van.
Minden embernek nagyon soványnak is van 1-2cm a tövén de általában 2,5-3cm.Amelyik nőnek meg kevés a valódi 17,5-19centi ameddig bejutsz és van egy 3,8-4-4,3 esetleg 4,5 vastagság és az nem elég?
Ezen akár pénisz masszírozással segíthetsz,fejleszthetsz ha érdekel.Szóval akkor úgyis mindegy van péniszköpeny de milyen az már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!