Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek nem számít a méret, akkor az enyémet miért dícsérik? Pedig nem is olyan óriási
17 cm ami szerintem nem óriás, de elvileg átlagnál nagyobb, bár én átlagosnak látom. Több lány is azt mondta már, hogy milyen jó méretem van, mert hogy pont kitöltöm őt belülről, pont bele illek, ilyenek. Mostani csaj azt is mondja, hogy nem számolja a centiket, de jó hogy ilyen kellemes méretem van, mert ezt jól lehet megfogni két kézzel is, nem úgy mint a kisebbeket.
Ezeket hallgatva aztán nehezen hiszem el a "hivatalosan" hangoztatott álláspontot, hogy nem számít a méret :D
1 nem a hosszúság tölt ki, hanem a szélesség a vastagság az az ami veszít
2 tényleg nem a méret a legnagyobb döntő dolog hanem a technika.
teszem azt hiába van egy közepes méretbeli adottságod ha szar a technikád nem a mérettől élveznek el a csajok
3 kicsit nagyobb hosszra mint az átlag de még nem a lópöts kategória
Ha béna vagy ezzel is tudsz fájdalmat okozni, de ha ügyesen használod ízekre tudsz szedni vele egy lányt.
24N
Nem tudom, nekem speciel még sosem jutot eszembe, hogy két kézzel fogjam meg, oedig volt hasonló mérettel dolgom. A mostani barátomnak rövidebb, vastagságban nem tudom... De az biztos, hogy sokkal ügyesebb vele, mint exem a nagyobbal.
Amúgy meg, szerintem alapvetően mindegy, hogy mekkora vagy milyen, a párodét úgyis dicsérni fogod.
Kamu, hogy nem számít.
A kettesnél az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!