Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért vannak óriási elvárásaik?
ennél a kérdésnél amiket leirnak hogy milyen pasik jönnek be nekik szinte abszurd:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
ezek közül egyik se óriási elvárás
nekem ennél több az elvárásom és nem is csak a külső számít, mégis van párom
Hogy legyen min rinyálnod.
Komolyan minek az ilyen kérdések? Ha valakinek ez tetszik, akkor ez és kész. Minek ezen sírni. Olyan szép az idő, ha nincs feladatod, menj el sétálni egyet
Ezekről úgy vélem hogy nagy túlzások inkább csak azt mondják el ezek a nők hogy mi az anszolút ideáljuk de általában ilyen nincs, és a válasz arra hogy miért azért mert ezt közvetíti a média...
Nekem szerintem nincsenek kielégíthetetlen vágyaim és nem kell hogy mind meg legyen egy pasiban elég ha ezek közül valamelyik
Amihez ragaszkidom:
Ne legyen nagyon sovány de nagyon kövér se én is rendben tartom a testem
Ne legyek ismosabb nála
Ne legyen igénytelen én sem vagyok az...
Amiknek őrülök ha van :
Ha izmos nem kell túlzásba vinni de azért csak feltudjon emelni szex közben(igen lehet nem tetszik másoknak de ez van én ezt szeretem)
Igen nekem is tetszik a borosta ez van
Szeretem ha valakinek hangsúlyosak az arccsontjai
De mint mondtam ez az anszolút ideál, ezektől el lehet és el kell tudni tekineteni
18l
@Sunshinedoll
Vigyazz, van itt valaki aki a nem egyenletesen novo arcszorzete miatt szokott hisztikezni, hogy mekkora igazsagtalansag, hogy a noknek bejon a borosta, mert neki csak foltokban no es o nem tud borostat noveszteni 😂😂😂
Érdekes, ha nagyon ki kéne választani, kinek vannak irreális elvárásai, azt látom, hogy inkább még a férfiak azok, akik sok követelményt írtak
"A hosszú, tükösima fekete haj, sötét szemek. Ami durván felizgat, az a mosolygödröcske a két pofiján és a babaarc vastag alsó ajakkal"
Szóvak tulajdonképpen, kérdező, melyik nő az, aki szerinted itt irreális elvárásokat írt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!