Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas (185-195 cm) vagy az átlagos magasságú (170-180cm) férfiak jönnek be jobban a nőknek?
183 centimmel akkor nem vagyok se magas sem átlagos ? :,(
30/f
Parom 206 cm magas.
En 164. Absolute a nagyon magas...:D
Neked is leírom, és remélem az üzenet el fog jutni a tudatodig:
még mindig nem a magasság a legfőbb mérvadó!
Van, hogy 175 cm magas pasi tetszik, máskor 195 centis :D Változó. Nekem az a lényeg, hogy kb 170-190 cm között legyen. Én 157 cm vagyok.
20L
Manapság az átlag 175-185 között van a fiatalok körében. A mai 30 feletti hapsikra még igaz volt a 170-180.
Na most a mai huszonéves csajok elvárják a 175++-t. Igazából a 180at is. Persze sok mondja, meg írja, hogy nem így van, de ha nem vagy 180 centi akkor esélyed sincs. Tapasztalat.
Szóval a kérdésre válaszolva, ha van két hapsi akkor a nő a magasabbat fogja választani. Akkor is, ha az mondjuk házas, vagy kapcsolatban van. Inkább lesz második egy magas hapsi mellett mint szerető barátnő az alacsonyabb mellett. Persze nyilván vannak kivételek is, meg természetesen 5 centi eltérésnél még lehet az alacsonyabb a befutó, ha pl jobb képű vagy jobb teste van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!