Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért vannak óriási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért vannak óriási elvárásaik?

Figyelt kérdés

ennél a kérdésnél amiket leirnak hogy milyen pasik jönnek be nekik szinte abszurd:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2017. márc. 21. 15:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
Hát nem is tudom...itt a gyakorin is minden pasinak a nagy seggű, nagy mellű nők jönnek be. Nos...kinek is van magas elvárása kicsikém??
2017. márc. 21. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Olvasd már el a kérdést bakker. Ezek nem ELVÁRÁSOK, egyszerűen csak pluszpontok, figyelemfelkeltő dolgok ismerkedés esetén.

Én is mondhatom, hogy baromira bejön mondjuk a kék szem, attól még érthető módon nem csak kék szemű sráccal vagyok hajlandó járni.

2017. márc. 21. 16:23
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
A férfiaknak miért vannak óriási elvárásaik?
2017. márc. 21. 16:43
 14/19 A kérdező kommentje:

ma 15:58

A vékonyabb lányok pedig sokkal jobbak az ágyba,hiába van nagy segge ha nem tekergeti a csipőjét ahogy azt kell..

2017. márc. 21. 17:35
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ezek nem elvárások, hanem azt írták le hogy mi tetszik. Ez nem jelenti azt hogy csak ilyennel járnának. Én pl imádom a barna szemeket, de életem szerelme kék szemű volt. Hát ez van. Még a kérdés sem úgy szólt, hogy elvárás....
2017. márc. 21. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:
65%
És csak vékony lány tudja tekerni a csípőjét?
2017. márc. 21. 17:38
 17/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem érzel különbséget a kifejezetten vonzó külső jegyek és az elvárások között, akkor a nőkkel van baj, vagy a szövegértéseddel?
2017. márc. 21. 18:04
 18/19 anonim ***** válasza:
94%
Mert én is egy ápolt, szépnek mondott, tanult nő vagyok, sokmindenről lehet velem beszélgetni, sokat tudok nyújtani egy kapcsolatban minden téren. Ha csak azt várom el, amit én magam is nyújtani tudok (kielégítő intellektus, vékony/sportos, nem elhízott test, helyes arc, ápoltság, stílusosság, műveltség, reális életcél, kiegyensúlyozott, természet, érzelmesség, humor) arra már ezen az oldalon köpködnek, hogy irreális elvárások. Hát, annyira "irreális", hogy lassan 4 éve van hozzám illő párom. Előtte hihetetlen, milyen gyalázatos, beteg elméjű alakok próbálkoztak nálam, és megsértődtek, lehordtak, mert nem akartam tőlük semmit.
2017. márc. 21. 18:31
 19/19 anonim ***** válasza:
21. század van,drágám,már egy nőnek is lehetnek igényei,nem kell azonnal az első,random,igénytelen pasinál leállni,mert nem biztos,hogy más eltartja.Ők is eltartják magukat,úgy,hogy nyugodtan válogassanak az ésszerűség határain belül.Ha egy Reneé Zellweger típusú nő márpedig csak Cristiano Ronaldo/fiatalkori Val Kilmer kaliberű pasikra hajt,az már a ló túlsó oldala.
2017. márc. 21. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!