Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nőknek nem számít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek nem számít a méret, akkor az enyémet miért dícsérik? Pedig nem is olyan óriási

Figyelt kérdés

17 cm ami szerintem nem óriás, de elvileg átlagnál nagyobb, bár én átlagosnak látom. Több lány is azt mondta már, hogy milyen jó méretem van, mert hogy pont kitöltöm őt belülről, pont bele illek, ilyenek. Mostani csaj azt is mondja, hogy nem számolja a centiket, de jó hogy ilyen kellemes méretem van, mert ezt jól lehet megfogni két kézzel is, nem úgy mint a kisebbeket.

Ezeket hallgatva aztán nehezen hiszem el a "hivatalosan" hangoztatott álláspontot, hogy nem számít a méret :D

2018. nov. 23. 12:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Honnam szedted, hogy nem? Màr hogyne szàmítana. Lehet lepontozni ezért, szokàs itt, de attól még így van... 7-13 centis farkat nem igen lehet élvezni szerintem. Ha túl nagy az meg nagyon tud fâjni, sajnos tapasztalat.

Nekem szàmít a méret.Nem jó a túl kicsi és a túl nagy sem. Valahol a kettő között ideàlis. 16-17 cm. . De ez egyéni igényektől függ. Mindenkinek màs.

2018. nov. 23. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
A kisebbel sincs gond ha tudják használni.
2018. nov. 23. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
12. Neked lehet. Ezt mindenki maga dönti el.
2018. nov. 23. 14:36
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Nyilván mindenki maga dönti el. Mondtam én, hogy az én véleményem az etalon?

2018. nov. 23. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Soha az életben nem dicsérgettem még pasi farkát, és nem is fogom.

Hogy miért nem? Mert a farokméret nem egy érdem, vagy egy büszkeség. Csak egy adottság.

Ha a pasi jó az ágyban, tudja használni a cerkát arra, amire kell, és képes kielégíteni 12 centivel vagy 17 centivel, azt meg szoktam jegyezni.

De ez a kérdés akkora kamu, mint ide New Jersey. Csak ki akartad írni a farkad méretét, és várod a privátokat a csajoktól.

Csak most szólok. Aki privátot ír, az nagy valószínűséggel nem csaj...

2018. nov. 23. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekünk nem számít, de tudjuk, hogy a pasinak igen, ezért dicsérjük. Hogy jól érezze magát.
2018. nov. 23. 21:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Pont annyira számít mint a csajoknak ha megdicsérjük hogy milyen jól néz ki, milyen csinos. Persze csak dugni akar minden férfi.
2018. nov. 24. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!