Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tagadják itt sokan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják itt sokan, hogy a nőknek csak a nagy méret jó?

Figyelt kérdés
Nem csak férfiak nyugtatják magukat ezzel, hanem vannak nők is akik tagadják. Ez mire jó? Azt hiszik, hogy ezzel jobb fényben tűnnek fel vagy mi? Úgyis tudja mindenki, hogy igaz, bárhol utána lehet nézni. Miért jó, ha valaki elhiszi aztán majd csak csalódás éri. Aztán majd csak néz, hogy "Pedig a gyakorin egy csomó nőnek 10cm az álom méret". Értem én, hogy nőtől őszinteséget elvárni olyan, mint hóembertől, hogy ne olvadjon el a Szaharában, de legalább ne küldené bele a csalódásba szerencsétlent, aki elhiszi neki, amit írt.

2019. aug. 24. 11:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
12%
Sok itt nyomja azt az altruista álszent kamu dumát, hogy a kis hulladék 12cm-es koktéluborkával is remegni fog a nők NAGY részének a lába. Jah max a rekeszizma a röhögéstől. A nők nagy részének jó a nagy méret, szemben azzal az elenyésző néhány%-nyi kisebbséggel amelyiknek a kis farok a jó
2019. aug. 24. 13:14
 22/27 anonim ***** válasza:
50%
Sztem több nőnek jobb a nagy mint a kicsi. Bár ez tényleg tágulás kérdése.
2019. aug. 24. 13:18
 23/27 Lazy Lover ***** válasza:
0%
21 na épp ez az hány ilyen kapcsolatot tudok azért mentek szét mert a pasi nem tudta ki elégíteni a 80 éves mamám is meg mondta a nőknek 2 dolog kell pénz meg nagy pénisz
2019. aug. 24. 13:18
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
#20 17-18 cm a minimum, ami egy jobb csajnak kell...én beszéltem sok csajjal élőben erről és ők is ezt a méretet mondták, szóval inkább nekik hiszek, mint a gyknak.
2019. aug. 24. 13:24
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

#24, látom te is úgy képzeled el a női hüvelyt, hogy nyugalmi állapotban kicsi, izgatják és DING! egyből 20-21 centisre nyúlik és 5 centi szélesre tágul.....

Nem kellene ennyi embernek kihagyni a biológia órát általánosban...

2019. aug. 24. 13:29
 26/27 anonim ***** válasza:
51%

24#

Persze... a gykn csak a kis farkat szeretők gyűlnek össze... de az utca más:) ott a 19-20 cm se sok nekik, sőt, kell, a 17-18 az alja:)

2019. aug. 24. 13:50
 27/27 A kérdező kommentje:
#24 Kár, hogy ez csak elméletben van így. A valóságban ott kezdődik egy férfi esélye a nőknél, hogy magas és nagy farka van. Ha ez nincs meg már esélytelen. Max ideiglenesen jó lesz, amíg nem talál mást a nő.
2019. aug. 24. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!