Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tagadják sokan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják sokan hogy a nőknek sokkal jobb és könnyebb dolguk van a szexben?

Figyelt kérdés

Egyértelmű hogy a nők jobban élvezik a szexet ha a férfi megfelel teljesítményben, és méretben is. Sok nő hozza fel kifogásnak hogy nem tudnak elélvezni vaginalis szex alatt, a férfiaknak pedig nincs ilyen problémájuk. Az igazság viszont az hogy a nőknek ez előnyt jelent a férfinak pedig hátrányt. A nő sokkal tovább képes élvezni a szexet, élvezetesebb, és hosszabb az orgazmusa, a férfinak pedig többet kell dolgoznia és igyekeznie. A férfinak a farka is legyen 15 pluszos, bírja sokáig, és legyen profi.

Ez a nő hozzászólása mindent elmond.

[link]

2023. jan. 6. 16:59
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
83%

Nekem a legtöbb barátnőm stresszelt valamiért magával kapcsolatban.

Hogy kicsi a melle, hogy lóg a melle, hogy narancsbőrös, hogy saláta puncija van, stb...

Ehhez képest én kopasz (most már) pocakos pasiként jóval kevesebbet problémázok a külső adottságaimon.

Pluszban én azzal mindig csak jól jártam a kapcsolataimban, ha az adott nőnek örömet tudtam nyújtani az ágyban. Senki nem volt hálátlan.

2023. jan. 6. 18:18
 12/54 A kérdező kommentje:
#10 Elolvastad mit írt a nő a linkemben? Ő is azt hangsúlyozta hogy szex alatt nem az orgazmus a lényeg, hanem hogy jól meg legyen dugva. A te mellméreted lényegtelen, a ferfi mérete pedig ugye legyen a nő szamára "megfelelő". A nő sokszor nem tudja magát elengedni? Sokszor még az idegenekkel szexelő nők is el tudják engedni magukat. Majd pont az nem lesz rá képes aki a párjával csinálja. Hiába jösz a kifogásaiddal.
2023. jan. 6. 18:45
 13/54 anonim ***** válasza:
93%

Én férfi vagyok. Ha a nőnek arra van szüksége, hogy jól meg legyen dugva, akkor jól megdugom. Ha orgazmusig akarja magát nyalatni, akkor megteszem neki. Eleve szeretek ilyeneket csinálni, nekem nem fáj az öröme. Eddig majdnem minden barátnőm ugyanilyen lelkesen viszonozta nekem ezt. Engem személy szerint abszolút nem zavar, ha neki könnyebb a dolga. Sőt. Inkább ilyen nővel élek együtt, mint egy olyannal, akinek nincs rá igénye, hogy jól meg legyen dugva.

(11)

2023. jan. 6. 19:09
 14/54 A kérdező kommentje:
#13 Persze hogy férfi vagy... Én pedig Palvin Barbi vagyok személyesen. Amúgy remélem viszonylag nagy farkad van mert a nők nem szeretik ha nem üti meg a nemlétező makkod hegye azt a bizonyos 16 centit.
2023. jan. 6. 19:21
 15/54 anonim ***** válasza:
92%

Beszarok rajtad! 🤣

Életemben először hiszik rólam azt, hogy olyan nő vagyok aki férfinek adja ki magát! 🤣🤣🤣

2023. jan. 6. 19:45
 16/54 anonim ***** válasza:
80%
Cserélhetünk. Follyon vér a töködből havonta egy hétig, összegörnyedve feküdj a heregörcs fájdalmától. Ja és préselj ki életed során pár gyereket is miközben felszakadsz a herédtől a seggedig.
2023. jan. 6. 19:54
 17/54 A kérdező kommentje:
#16 Barátságosabbnak hangzik mint a férfilét.
2023. jan. 6. 19:56
 18/54 anonim ***** válasza:
87%

Először is a kérdezőt csak sajnálni tudom...

"A nő sokszor nem tudja magát elengedni? Sokszor még az idegenekkel szexelő nők is el tudják engedni magukat, majd pont az nem lesz rá képes,aki a párjával csinálja. Hiába jösSz a kifogásaiddal."

Hát képzeld, nekem csak komoly kapcsolatom volt, a mostani párommal család is lettünk, mégis mai napig olyan szinten problémám van saját magammal, hogy nem tudom mindig elengedni magam, teljesen soha.... sokára jutok orgazmusig miatta...

2023. jan. 6. 20:10
 19/54 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező! Linkelj nekem TUDOMÁNYOS KUTATÁSOKAT, amik igazolják az állításodat!

Az állításod:

- Egyértelmű hogy a nők jobban élvezik a szexet.

2023. jan. 6. 20:45
 20/54 anonim ***** válasza:
91%
Mindig gyanús voltam magamnak. Köszönöm mester, hogy felnyitottad a szemem!
2023. jan. 6. 20:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!