Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tagadják sokan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják sokan hogy a nőknek sokkal jobb és könnyebb dolguk van a szexben?

Figyelt kérdés

Egyértelmű hogy a nők jobban élvezik a szexet ha a férfi megfelel teljesítményben, és méretben is. Sok nő hozza fel kifogásnak hogy nem tudnak elélvezni vaginalis szex alatt, a férfiaknak pedig nincs ilyen problémájuk. Az igazság viszont az hogy a nőknek ez előnyt jelent a férfinak pedig hátrányt. A nő sokkal tovább képes élvezni a szexet, élvezetesebb, és hosszabb az orgazmusa, a férfinak pedig többet kell dolgoznia és igyekeznie. A férfinak a farka is legyen 15 pluszos, bírja sokáig, és legyen profi.

Ez a nő hozzászólása mindent elmond.

[link]

2023. jan. 6. 16:59
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
83%

24-es, bár nem vagyok megvadult feminista, de én is lepontoztalak. Nem azzal van gond, amit írtál, hanem hogy nagyon egyoldalúan mutatod be a dolgokat. Ezzel is azt a nézetet erősítve, hogy a nőknek könnyen. Pedig szerintem legalább annyi mindennek meg kell felelni, és még nehezebbek is.

- legyünk szexistennők, kurvásak, és szüziesek felváltva, vagy egyszerre is akár

- mindig legyünk kívánatosak,

- bevállalósak, orál, anál minimum, de a fétiseket is nézzük el, az se baj, ha hármasra is kaphatók vagyunk

- kívánjuk a szexet, mindig! Gyerekek mellett, napi 3 óra alvással is, lelkesen, sőt, kezdeményezni kötelező

- legyen hüvelyi orgazmusunk, különben a pasinak plusz gondot okoz a kielégítésünk

- élvezzünk el hamar, szegény pasinak ne kelljen fél órákat dolgozni rajtunk, mert még ha meg is teszi, akkor is érezni fogjuk, hogy ő ezzel most áldozatot hozott

- spricceljünk, mert az tök szexi

Mit gondolsz?

2023. jan. 7. 08:56
 32/54 anonim ***** válasza:
86%

Sokan őszintén válaszolnak, de a kommentjeiből az derül ki, hogy mindegy mit mondunk, mert te már döntöttél. Kiemeltél két véleményt az többszázból, mert te ezt hiszed el és innentől semmi mást...

A nőket nem zavarja semmi és idegenekkel is el tudnak lazulni?? Nekem nincs olyan rész a testemen, amit kicsit is szépnek látok. SEMMI. Még nyalás közben sem tudok elélvezni, mert annyira rá vagyok feszülve, hogy a pasi mit lát és mit gondol... Legalábbis kell hozzá jó pár alkalom az elején.

Kipróbáltam azt is, milyen idegennel szexelni és 20 centis farka volt a pasinak, de semmit nem éreztem szex közben. Semmi élvezetet nem nyújtott, mintha szivaccsal dugtam volna. Alig vártam, hogy befejezze és hazamenjen.

Olyan is volt, hogy még a szomszéd is hallotta, annyira élveztem a dugást, de nem volt előjáték, nem élveztem el, így baromi nagy semminek éreztem az egészet és többé nem találkoztam a pasival.

Tessék, akkor most csak a dugás számít, meg a jó méret?

Szerintem, aki szerencsés és igazán megtalálja a hozzá illő partnert, az nem a méreten vagy a dugáson múlik, hanem minden összhangban van. Ott pedig nem hiszem, hogy csak az egyik fél fogja élvezni.

Én is voltam már úgy pasival, hogy hangosan élvezett és percekig meg sem mozdult rajtam, csak pihegett. Ez sem csak a nők kiváltsága.

Könnyebb dolgom lenne? Miért? Szerinted könnyű tartani a lábam, vagy ellent támasztani a súlyodnak, hogy rendesen tudj dugni hátulról?

Az a baj, hogy a férfiak folyamatosan csak indokot keresnek, hogy sajnáltassák magukat és bebizonyítsák, hogy nekik milyen rossz. Non-stop dugni akarnak, de semmit nem tenni érte. Komolyan nem értem, hogy miért probléma, hogy a partnered élvezi a szexet. Nem látom be, hogy miért kell méricskélni, hogy kinek jobb vagy rosszabb. A szexnek kölcsönösnek kellene lennie.

Érdekes, azért nem panaszkodik senki, hogy én heti tízszer leszopom a farkát, de ha heti ötször ki kell nyalni, akkor szemét vagyok, hogy máshogy élvezek el, mint a férfiak... :D

A lényeg, hogy mindenki más és nem csak az a két vélemény létezik, amit kiemelsz. Te is azt mondtad, hogy sokan, vagy néhányan. Nem minden nő ilyen, ahogy nem minden pasi szenved a kis méretétől, stb.

Nem értem, hogy az ilyen emberek miért igyekeznek sablonosítani az egész világot. Mit akarsz igazolni ezzel? Ettől jobb lesz, másabb, könnyebb neked? Ettől úgy érzed, hogy a nők nem érdemelnek semmit? Nem fogod őket kinyalni? Megnő tőle a farkad, vagy titokban igazolást vársz, hogy jogod van verni őket?

Egyszerűen nem értem, mi értelme ilyesmin háborogni.

N

2023. jan. 7. 09:13
 33/54 A kérdező kommentje:
#31 Sokszor a nők azok akik folyton kívánják a szexet. Pont a napokban volt egy kérdés anyukákhoz hogy milyen gyakran kívánják a szexet, és kb kivétel nélkül az volt az összes válasz hogy minden nap. És igen, a férfi minden alkalommal áldozatot hoz azzal hogy szexel veletek, és nekivág a lehetetlen feladatnak hogy kielégítsen titeket. Köztudott hogy egy nőt nem lehet kielégíteni, se szexben, se semmi másban.
2023. jan. 7. 13:41
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem neked írtam, te egyértelműen troll vagy. Legalább hagyd, hogy mi beszélgessünk egy jót a posztod alatt.

A 31-es

2023. jan. 7. 14:09
 35/54 A kérdező kommentje:
👍👍👍
2023. jan. 7. 14:19
 36/54 anonim ***** válasza:
14%

31

A dolgokat a férfi oldaláról mutattam be. És nem arról írtam, hogy a nőknek könnyebb elélvezni, hanem arról, hogy egy férfin mennyi minden múlik, hogy jó legyen a szex a nőnek is. De ahogy olvasom a válaszokat, perpill ott tartunk, hogy azért lepontozás jár ha kiderül, hogy egy férfinek is gebedni kell a jó szexért, hogy az a partnernek is jó legyen.

Azt pedig nem kéne elfelejteni, hogy egy nőnek is vannak fétisei, és elvárásai, amiknek egy férfinek meg kell felelni. Vagy ezzel most újdonságot mondtam? És tapasztalatból mondom, hogy egy nőnek a heti 3 szex még munka mellett is kevés. Amivel semmi gond, de nem csak a nők húznak le napi 12 órát egy munkahelyen. És akkor ebben még nincs is benne, hogy sokan menstruáció alatt is kívánják, és megbízható partnerrel mensi alatt is elvárják a szexet.

Rengeteg nőismerősömmel is beszéltem már a szexuális életükről, és nekik általában az a probléma, hogy kevés aktus van, vagy pedig ha van, akkor is halál unalmas, mert elsül a párjuk 2 perc alatt. Amiket felsoroltál azokat sosem hallottam panaszként, pedig kellett volna, ah szerinted minden férfinek kőbunkó elvárásai vannak.

2023. jan. 7. 14:42
 37/54 anonim ***** válasza:
71%

Te nem hallottad, én meg igen, még nő is vagyok, van saját tapasztalat is benne.

Amúgy írtam is, hogy nem a leírtakkal van gondom. Egy olyan kapcsolatban, ahol kölcsönösen mindkét fél figyel a másikra, mindenkinek dolgozni kell. Ez egyértelmű. De ha azt vesszük, hogy az általad említett kőbunkó férjek, akik elmennek 2 perc alatt, kielégülnek, a feleség meg rendszeresen hoppon marad, akkor mégiscsak a férfiaknak könnyebb, nem? Ha ki akarnak elégülni, könnyen megkaphatják, míg egy nőnek ez sosem lesz könnyű, max egyedül, vagy egy törődö pasival. De akkor megint ott tartunk, hogy nektek ezért szenvedni kell. Érted a különbséget?

2023. jan. 7. 15:56
 38/54 anonim ***** válasza:
16%

37

Lehet rondán fogalmazok, de álló dákó nélkül nincs szex 🤷‍♂️

2023. jan. 7. 16:28
 39/54 anonim ***** válasza:
83%
Ó, 38-as, hogyne lenne 😁
2023. jan. 7. 17:15
 40/54 anonim ***** válasza:
100%

"És igen, a férfi minden alkalommal áldozatot hoz azzal hogy szexel veletek"

Jajj, te szegény 🤣🤣🤣 Nem kötelező ám.....

Érdekes,hogy ehhez képest a pasik szokása prostihoz járni...🤔

2023. jan. 7. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!