Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tagadják sokan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják sokan hogy a nőknek sokkal jobb és könnyebb dolguk van a szexben?

Figyelt kérdés

Egyértelmű hogy a nők jobban élvezik a szexet ha a férfi megfelel teljesítményben, és méretben is. Sok nő hozza fel kifogásnak hogy nem tudnak elélvezni vaginalis szex alatt, a férfiaknak pedig nincs ilyen problémájuk. Az igazság viszont az hogy a nőknek ez előnyt jelent a férfinak pedig hátrányt. A nő sokkal tovább képes élvezni a szexet, élvezetesebb, és hosszabb az orgazmusa, a férfinak pedig többet kell dolgoznia és igyekeznie. A férfinak a farka is legyen 15 pluszos, bírja sokáig, és legyen profi.

Ez a nő hozzászólása mindent elmond.

[link]

2023. jan. 6. 16:59
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
#40 Azért a férfiak járnak prostihoz mert nehéz átvenni az uralmat a férfi nemi szervek, hormonok felett, és több a kétségbe esett férfi aki letér a helyes útról. Tudod ha a férfiak nem akarnának szexelni akkor kaparnátok a falat, főleg ha azt nézzük hogy a nők jobbon igénylik a szexet, és sokkal nehezebben bírják nélküle mint a férfiak. Ne tegyél úgy mintha a nők tennének szívességet a férfiaknak azzal hogy lefekszenek a velük mert nem így van.
2023. jan. 7. 17:36
 42/54 anonim ***** válasza:
89%

43 éves FÉRFI csupa nagybetűvel vagyok lassan 44, de ennyi ökörséget pasitól még nem olvastam Mindenkinek jobb, hogyha anyádon kívül más nővel nem lépsz kapcsolatba.

És az ilyenekkel az a baj, hogy tényleg elhiszik ezt a sok ...got amit itt összehordanak. A nőket mentse meg tőled a jóisten!!!

2023. jan. 7. 19:11
 43/54 A kérdező kommentje:
#42 Semmi olyat nem írtam ami sértő lenne a nők számára, de ha te ennyire le akarsz venni minden létező apró felelősséget a nők válláról, és mindent a saját felelősségedre vonni akkor hajrá.
2023. jan. 7. 19:18
 44/54 anonim ***** válasza:
89%

"a nők jobbon igénylik a szexet, és sokkal nehezebben bírják nélküle mint a férfiak. "

Nő vagyok és egyáltalán nincs igazad, 42esnek viszont tökéletesen igaza van.Ha ennyire kötelességnek érzed és nem csak élvezeti értéket látsz benne, akkor kérdező, te ne feküdj le senkivel és ennyi, nincs azzal semmi baj...

2023. jan. 7. 19:51
 45/54 anonim ***** válasza:
93%

39

Akkor a nők többsége miért gondolja azt, hogy nekik a dákó nélküli szex önmagában nem kielégítő teljesen?

Egyébként biztos véletlen, de általános dolgok miatt folyamatosan le vagyok pontozva.

2023. jan. 7. 23:56
 46/54 anonim ***** válasza:
84%
39 vagyok. Nem mindegy, hogy a nők többsége, vagy hogy nincs nélküle szex. A többség se olyan borzasztóan sok, nagyon soknak egyáltalán nem kell, soknak jó alkalmanként, és soknak kiegészítés, mert jól esik, de van szex nélküle. Sok leszbikus sem használ dildót pl.
2023. jan. 8. 08:21
 47/54 anonim ***** válasza:
31%

46

Elég ezen az oldalon vagy bármelyik társkeresőn megnézni, hogy a nők mit akarnak,pluszban itt vannak a saját tapasztalataim. Ezek mind az én gondolataimat támasszák alá. De itt egyébként is a férfi-nő szex a téma, nem a leszbikusok.

2023. jan. 8. 10:23
 48/54 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes, én nem rég láttam pont itt egy kérdést, hogy van-e olyan nő, akinek nincs szüksége behatolásra, és volt, akinek nem volt. De amúgy a szavakon lovagolunk, azaz, hogy a többség nem egyenlő az összessel.
2023. jan. 8. 10:49
 49/54 anonim ***** válasza:
23%

48

Láttam ilyen kérdést, és a többségnek a csak kinyalás vagy ujjazás nem elég, ott ez derült ki férfi-nő felállásban. Igazság szerint még a partnerkereső oldalak is többségében az én állításaim erősítik. Alig-alig láttam olyan nőt aki csak arra keres férfit, hogy időnként kinyalja.

2023. jan. 8. 10:59
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

49

Nőként írom, de annyiban kiegészítenélek, hogy a partnerkeresőkön csak kinyalásra nők főleg nőket keresnek. Férfit tényleg nem nagyon, ebben igazad van. Ott a méret a szempont, meg hogy bírja a férfi legalább 30 percig.

2023. jan. 8. 11:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!