Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészen egyértelmü a helyzet, hogy én vagyok a világ legrosszabb férfija. Van az a pénz, amennyiért lefeküdne velem egy nő?
Van az a pénz, de az első szám után legyen legalább 6 db nulla.
De ha tényleg olyan ronda vagy akkor csak hátulról, vagy csak cumi.
Nem tudom miért cseszteti mindenki azokat akik sajnálják magukat. Én is találkoztam már olyan nővel akinek normális átlagos élete volt, dolgozott, pénzt keresett, saját lakásban lakott stb, ezzel csak arra akarok célozni, hogy nem egy kukázó alkoholista drogos leprás volt.
Mégis OLYAN BORZASZTÓAN nézett ki, és látszott rajta, hogy még így is megpróbálta kihozni magából a maxot.
Egy ilyen nővel nem igazán akarna még egyéjszakás kalandot se szinte senki.
Akkor mi a francért ne sajnálhatná magát és érezné kilátástalannak a magánéletét? Teljesen igaza van és jogosan sajnálja magát, sőt, én is sajnálom és egyetértek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!