Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt életetek legrosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életetek legrosszabb szexuális élménye? (LELKILEG) Beszólltak? Megbántottak? Stb hasonlók

Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 00:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%

Több is volt. Volt egy lány aki folyamatosan féltékennyé akart tenni amikor ismerkedtünk, és mellettem más pasikkal is beszélgetett, meg szexchatelt, amiket 1-2x el is mondott. De ez mondjuk még tinikoromban volt. Aztán szóltak be a farkam méretére is burkoltan, de azt annyira nem vettem fel. Volt aki megjegyezte, hogy edzhetnék, de az sem érintett meg nagyon.

Aztán mivel szub vagyok, így sok olyan megalázó helyzet is volt amit direkt én szerettem volna. :D

2023. jan. 2. 02:05
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Fhuuu, hosszú a lista.

A mellemre több megjegyzést is kaptam, hogy csúnya, hagyjam fent a pólót. Ez viselt meg a legjobban.

Amikor elélvezett pár perc alatt, vagy még az előjátéknál, és megkérdezte, hogy "jajj bocsi, te is el akartál menni? Majd legközelebb azzal kezdjük"...többször is eljátszotta de sose következett be.

Mikor exekhez hasonlítanak az nagyon fáj. "Az xy-nak simán ment a mélytorok, neked miért nem?" (21centi volt ennek a srácnak). Vagy egy volt exem mindig elmondta, hogy melyik barátnőjének milyen jó combja volt, nekem meg "elmegy, de fogyhatnék belőle". "Az xy ilyen jól meg olyan jól lovagol, te is megtehetnéd, hogy normálisan csinálod" (nem tetszik egyáltalán ez a póz, 1-2bevállaltam, mert nyaggatva voltam. Amúgy mindenre elég nyitott vagyok, de ebben a pózban kényelmetlenül érzem magam).

Volt egy srác akivel megbeszéltük előre, hogy mi az ami oké és mi az ami nem. Mondtam, hogy a leköpés nekem nem oké. Erre csak azért is konkrétan telibe arcon köpött, pedig én megbíztam benne.

Az egyik exemmel évekig együtt voltunk. Kb.3-4percig bírta és utána elélvezett. Előjáték nulla. Nekem el kellett játszanom, hogy elélveztem, mert különben még össze is veszett volna velem. Rám szólt, hogy üvöltsek mikor elélvezek. Nagyon megalázónak éreztem, mert amúgy sose volt tőle orgazmusom. Vele volt olyan, hogy elkezdett ujjazni, kb.4másodpercig, majd letolta a gatyáját és közölte, hogy most én jövök, és verjem ki neki.

Olyan többször is volt, hogy szóltam, hogy hagyja abba (fájt, mert nem volt elég nedvesség) de csak azért is folytatták. Úgy éreztem magam mint akit megerőszakolnak. Hogy az ő élvezetük fontosabb annál, hogy nekem amúgy nem esik jól. (Volt, hogy felsértett belülről ilyenkor és véres lett a gumi még meg is kaptam, hogy undorító).

Egyszer menszesz végén voltam, mondtam, hogy én még nem akarom, mert még azért lehet, hogy olyan lesz...olyan lett és közölte, hogy undorító, pedig én nem is akartam belemenni a dologba.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, ezek hagytak mélyebb nyomot.

2023. jan. 2. 02:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Lelkileg rossz szexélményeim főleg az elején voltak, pl első barátnőmmel egy nagy szerencsétlenkedés volt az egész, olyannyira, hogy egy idő után inkább kivertem. Aztán volt egy alkalmi partnerem, aki meg túl tapasztalt volt (19 évesek voltunk...), és folyton beszólogatott, hogy milyen béna vagyok (lovagolt rajtam), meg hogy kicsi a farkam (17 cm). Két becsmérlő megjegyzés között abba is hagyta. Na és persze egyik sem ment el, ezért úgy voltam vele, hogy velem egy nőnek tutira szar szexelni. Nem mondom, hogy ez nagyon mély lelki sebeket okozott volna, nem gondoltam ezekre minden nap, de sajnos pár évig csajozásban velem maradtak ezek a dolgok, amíg nem találtam egy olyan nőt, aki őszintén élvezte velem a szexet, felvilágosított, hogy nem kicsi a farkam, és már az érintésemtől is kéjesen megborzongott. Ráadásul jobb nő is volt, mint az említettek.
2023. jan. 2. 05:25
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
#2 rendesen kiállította a bizonyítványt a magyar férfiakról.
2023. jan. 2. 05:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Erőszakoskodtak velem, és ez volt a legrosszabb.
2023. jan. 2. 07:07
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
#4 bár ne kellett volna ilyen bizonyítványt kiosztanom...
2023. jan. 2. 07:56
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Unokabátyám molesztált/erőszakoskodott velem 1X éves voltam.
2023. jan. 2. 08:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egyéjszakás alkalom után csúnyán lekoptattam a partneremet, azóta is bánt hogy akkor szemét voltam.

Sajnálom....

Velem is történt ilyen, az nem viselt meg.

2023. jan. 2. 08:44
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
#2 Te egy intelligens nő vagy, örülök, hogy ennyi szar élmény után is tudod tisztán látni a helyzetet. Azaz ezekben nem te voltál a hibás. Remélem azóta valami normális emberrel vagy.
2023. jan. 2. 08:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

barátnőm alig foglalkozott velem, és mikor szóvá tettem a kölcsönösség, fogalmát akkor csak vonogatta a vállát és visszaszólt, hogy "örülj neki hogy itt fekszem"

Illetve volt olyan mikor orál után a nő csak annyit mondott, hogy "ez tök bénán sikerült" és mikor kérdeztem hogy hogy lenne jobb neki akkor kinevetett hogy "hát nem veled"

Aktus közben a nő megegyezte, hogy épp az exére gondol.

Lány mondta hogy lehetnék vékonyabb és kevésbé borostás, és a hajamat is levághatnám, tehát kb mindent változtassak, mert undorító vagyok. Ez már kapcsolat közben volt. És ezért fáj, mert nem értem hogy akkor minek jött össze velem, hisz nem egy nap alatt nőtt meg a hajam, meg a térfogatom 🤷‍♂️

Hirtelen ezek jutottak eszembe. 😀

2023. jan. 2. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!