Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hülye vagyok, ha már egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye vagyok, ha már egy csomó nő közeledését visszautasítottam a péniszem mérete miatt?

Figyelt kérdés
Egyszer voltam együtt nővel, de nem éreztem semmit, nem is tudtam elélvezni. Ő nyögdécselt, de biztosra tudom, hogy csak megjátszotta.(Nem akarok róla beszélni, hogy honnan tudom). Az talán tetszett neki, hogy a nyakát csókolgattam és simogattam. De semmi értelme így a szexnek. Se én, se a partner nem élvezi. Ráadásul körül vagyok metélve, így még érzéketlenebb vagyok, főleg, ha még gumit is húzok. A köpeny lenne a megoldás, de abban meg végképp semmit nem éreznék.
tegnap 12:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarok róla beszélni, hogy honnan tudom"

Pedig pontosan erre lennék kíváncsi.

tegnap 12:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Te dolgod.
tegnap 12:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Má megint egy incel hisztis komplexusos kölök
tegnap 12:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy.
tegnap 12:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok incel. Nem gyűlölöm a nőket és nem vagyok ideges. Magamban szoktam a hibát keresni első sorban, ahogy most is.
tegnap 12:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Kár volt kiírnom.
tegnap 12:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire kicsi? Azert kerdezem, mert en voltam egyutt ferfival, akinek kicsi, de ettol fuggetlen elveztem en is, es o is. Szerintem egy rossz tapasztalat miatt nem eri meg feladni a parkeresest.
tegnap 13:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Kár volt kiírnom."

A világ minden jóindulatával kérdezem: mire számítottál? Megkérdezted, hogy hülye vagy-e, de amúgy a kardinális pontokra kijelentetted, hogy azokról nem akarsz beszélni. Őszintén nem értem, mi volt a célod.

tegnap 13:04
 9/13 Rocco20 ***** válasza:
86%
Igen, hülye vagy.
tegnap 13:07
 10/13 Rocco20 ***** válasza:
100%
Bocs, nyugi biztosan hülye vagy.
tegnap 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!